If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
B 48 C U P Logan by DaciaShop[Castigator Campionat Cel Mai Tare Interior Editia 2011]
Am uitat sa spun ca acum pot monta o unitate 2DIN in bord foarte usor, chiar ma gindeam sa mai modific o fatada, sa o am vopsita Cine stie, poate ma hotarasc sa-mi iau un DVD/Navigatie
Am uitat sa spun ca acum pot monta o unitate 2DIN in bord foarte usor, chiar ma gindeam sa mai modific o fatada, sa o am vopsita Cine stie, poate ma hotarasc sa-mi iau un DVD/Navigatie
Nu ai face rau deloc...E bine sa gandesti in perspectiva
Mie imi place la butoanele noastre ca sunt mari, usor de intuit si de actionat. La Ph2 nu prea imi plac tocmai de asta, ca sunt mici. Ce parere aveti, pt viitoarea masina (ph2) sa-mi pastrez butoanele astea? Imediat se adapteaza in bord cu nitel chit si cu fibrade sticla ...
Vrei sa-ti iei PH2?..Ar fi tare sa-l faci si pe ala la fel de misto cum l-ai facut si pe asta.Dupa mine..Pastreaza-ti butoanele pt orice eventualitate..Ca sa nu-ti para rau dupaia
Rotile, frinele, consolele de interior, muzica dau jos si pastrez. Suspensia ramine. Nu-mi da nimeni 1500e in plus la pret doar pentru rotile alea, iar eu am avut grija de ele mai ceva ca de ochii din cap.
Sal dsign...Acum am ajuns la medias...Multam fain pentru leduri si indicatii si tot, si consola de sandero.
o sa pun poze la my ride cu masina mea cu ledurile din interior si cu cele din far, apropo arata beton alea din far si cum incercasem noi la tine in garaj arata un pic diferit, adica se vede dar nu inlocuieste faza scurta ;))
si am avut onoarea, sper, sa fi fost primul care a vazut consola de sandero modificata la tine pe masina, super tare si bafta in continuare cu modificarile
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment