stai calm, ca a mea nu va fi niciodata asa... Din iarna ma apuc de cautat motoreanu' cu toate organele necesare. daca gases ceva pina la 150 caluti, imi este suficient, daca nu o vind pe asta si imi iau 1.6 16v cu AC, de la unguri
B 48 C U P Logan by DaciaShop[Castigator Campionat Cel Mai Tare Interior Editia 2011]
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
La compozitia 'ligheanului" deja ce depaseste 115 cavali devine periculos,trebuie actionat la suspensie si sistem de franare ,cu motor+accesoriile si modificarile necesare nu cred ca se merita, cred ca depaseste un 1.6 16v ca pret.LOGAN--> <--TOYOTA
Comment
-
Da, dar depaseste si la putere...
Oricum, un motor de vreo 120-130 de CP e vreo 2000-3000 de euro. Cutia de viteze vreo 1500-2000.
Comment
-
Originally posted by dsignstai calm, ca a mea nu va fi niciodata asa... Din iarna ma apuc de cautat motoreanu' cu toate organele necesare. daca gases ceva pina la 150 caluti, imi este suficient, daca nu o vind pe asta si imi iau 1.6 16v cu AC, de la unguriCel mai lent 1,6 8v
Comment
-
suspensie am, frine voi avea in curind. 1,6 16v la unguri se vinde in mai multe nivele de echipare, adica sunt unele chiar si fara AC, cu roti de tabla...
Comment
-
Originally posted by dsignsuspensie am, frine voi avea in curind. 1,6 16v la unguri se vinde in mai multe nivele de echipare, adica sunt unele chiar si fara AC, cu roti de tabla...Semnalizatoarele unora, nu se aprind din lipsa de bun simt. Mare defect tehnic!
Comment
-
treci granita si mergi la dealer.
Am poze noi cu trotineta mea, inca n-am apucat sa curat tamburii de rugina. Vroiam sa le dau cu negru mat.
Comment
-
gumele ca gumele , dar jantele evo sunt marfa?
Cum mi-ar sta si mie?Attached Files
Comment
-
Dsign,asta e cumva masina ta?Attached FilesPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Si interiorul cu 2 plafoniere printre altele:
P.S. Sunt facute din mana fara trepied, dupa o zi de lucru - dar intelegeti voi.Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Consumabile tinichigerie/vopsitorie IXELL,piese schimb
Comment
-
gumele au fost 380 lei bucata.
N-am nici o legatura cu ADV.
Daca mai intreaba cineva de bara fata, jur ca-mi fac semnatura cu toata explicatia... Aia e bara de scandal, o am pe masina special pt taximetristii care opresc d-am pulea pe unde li se scoala putzica si pentru cei care se baga cu tupeu pe banda mea fara sa ceara voie
Si astept o bara mai acatarii, de aia n-o schimb pe asta
Comment
-
Originally posted by dsigngumele au fost 380 lei bucata.
N-am nici o legatura cu ADV.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
Comment