Mai repede, mai repede . Ah ce rau e cand tii pe cineva pe jar. E lasa ca o sa se intoarca roata .
B 48 C U P Logan by DaciaShop[Castigator Campionat Cel Mai Tare Interior Editia 2011]
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Iata niste poze facute la birou, in graba. A se observa numarul de inmatriculare si noul bord
edit: nu merge sa ulpoadez, le va pune cineva pt mineLast edited by dsign; 22 August 2008, 13:41.
Comment
-
-
Arata bine. Din cate vad s-au vopsit si semnalizatoarele laterale in albastru, se mai vad ziua, cand bate soarele in ele, ca se aprind?
Si o intrebare, stickerul F1 Team de unde l-ai luat? Caut si eu, sa-mi pun unul, dar nu pe masina.
Comment
-
Lucasurile sunt date cu lac transparent color, Duplicolor. ZIua se vad corect, noaptea un pic verzui.
Stickere - de la Semit acu ceva timp in urma
Comment
-
-
Asta vroiam si eu sa zic, deasupra cifrei 4 se vede ;))
ceva poze cu ledurile din far sau unde ai zis ca le-ai bagat nu ai?
luni is pe la bucuresti cu munca pentru o zi, poate te sun dimineata, luni, si sa vedem poate mai am nevoie de 2 leduri cum am eu in far...Sa pun in plafonieraLife is short...play more!
http://www.loganclub.ro/forum/bolo-t4578.html?t=4578
Comment
-
-
@burtosu
1. Farurile lui dsign se vad fff bine, si cred ca sunt reglate calumea.
2. Clapeta de la rezervor sta asa cum a vrut el sa stea, acum depinde de fiecare cum catalogheaza acea mica modificare. (naspa/marfa).
La punctul 3 nu pot sa iti raspund din pacate, dar sunt convins ca in cel mai scurt timp o s aprimesti un raspuns.
Numai bine.
sigpic
Comment
Comment