If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
B 48 C U P Logan by DaciaShop[Castigator Campionat Cel Mai Tare Interior Editia 2011]
Gata stiu 133 turbat.?.Zimi si mie pe privat al tau fata de un 1,4 remapat cum trage? E dif mare? Se merita s-a trec la 1,6?
Alex ... 1.4 sti foarte bine ca e o mortaciune ... Abia trage ... Un 1.6 se merita ... Din punctul meu de vedere 1.4 nu-si are rostul pe logan ... Trebuia un 1.6 si un 1.8 ca motoare de serie ...
Silviu,tin sa te contrazic,sunt RAC si culmea ca nu dau niciodata inapoi.Nu e chiar asa(nu-si are rostul 1.4 pe Logan).Frate,iti zic si tie ca si celorlalti,totul tine de sofer.Daca stii cum sa-l iei,merge bine,daca nu roaga-te mult si bine.Cam atat.Sal si bft.Sry de offtopic.
@WRC: Am fost plecat ... Ma sunat Laur si i-am zis ca nu o sa ajung :-s
@Pacco: Si eu tot 1.4 am ... Cand sunt singur in masina parca merge cat de cat ( motoru meu e mort ... Dau in el, dar dau degeaba ... ) dar daca mai urc 2 - 3 persoane deja plangi langa masina ... Abia abia se taraste ... Bene acuma mai tre sa tin cont si de anvelope ( montana - 44300 km )
@pacco, daca te pun in fata unor situatii extreme cu un 1.4, n-o sa mai ai aceeasi parere. Un benzinar aspirat normal nu este pretentios la condus ca un dCi, sa spunem, trebuie doar sa apesi acceleratia la fund si sa schimbi cit mai sus. Un dCi trebuie tinut tot timpul in turatia de cuplu, care nu e intotdeuna cea maxima.
Daca te pun sa urci pe Babarunca cu un 1.4 incarcat cu 5 persoane si bagaje si sa depasesti un TIR, iti garantez ca nu poti, abia se poate cu un 1.6 remapat...
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment