O sa-mi iau unele cu sina, totusi, ca difera pozitia in functie de incaltaminte (talpa subtire sau groasa). Sper ca pina in iarna sa le am pe troaca
B 48 C U P Logan by DaciaShop[Castigator Campionat Cel Mai Tare Interior Editia 2011]
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Eu am vorbit foarte serios. Pozitia corpului la volan este foarte importanta, eu nu merg la fite cu mina stinga intinsa pe volan si cu reapta pe bancheta din spate, cum fac bizonii din Audiurile tedeii.
Comment
-
Asa, zi-le de sanatate esti si tu din aia care regleaza scaunul cu spatarul drept, sa ajunga incheietura palmei sus pe volan (cu mana intinsa) si picioarele la 135 de grade intre coapsa si gamba? Asta e pozitia de condus "rally"...Mareom ma injura de fiecare data cand se suie in masina la mine "...Ti-ar grupa B a' dracu' cu scaunu tau cu tot!"Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Da, am spatarul reglat destul de drept. Banuiesc ca intimpini aceeasi problema cu talpa groasa/subtire...
Apropo de bizoni, era unul intr-o Honda CR-V la una din intilnirile fulger, saracu' nici nu se putea uita in stinga bine, ca-i statea mina intinsa in sus, la volan, zici ca incerca sa se prinda de streasina casei... Am ris de el si cu c.Ru'... Doare smecheria. In cazul lui, doare smecheria la sciatica
Comment
-
E LASER frate. Arcuri H&R -4.5 cm si amortizoare -4cm Bilstein. S-a schimbat situatia complet. Urmeaza o filmare pe Babarunca
Comment
-
Gata fratii mei, promit sa pun tiglele la loc
@laur, snt bune, miine fac o verificare de geometrie si reglaj de bucse
Comment
-
Comment
Comment