If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
B 48 C U P Logan by DaciaShop[Castigator Campionat Cel Mai Tare Interior Editia 2011]
lasa dsign, sine de tren la scaune...poai asta inseamna cateva lucruri :
1- din cauza greutatii lor, sta masina lipita de pamant
2- iti dai seama ce tapan stau scaunele in masina? nu se vor desprinde sau sa-si faca joc in veci...
noi sa fim sanatosi
am vazut masina la brasov si nu am cuvinte.un logan simplu dar foarte complicat,cu multi bani bagatzi in el si cu rezultate pe masura.frane ,suspensii,interior si ceva finut la exterior.succes in continuare dsign.sincer am citit mereu despre masina ta dar imi era si rusine sa scriu ceva.bafta
@bolo, nivelul de rigiditate atins cu "sinele de tren" nu-l gasesti la nici un suport din comert, poate doar alea profi, de raliu... Le voi vopsi in cimp electrostatic si nu vor mai arata asa urit
@bik, de ce sa-ti fie bre rusine, suntem aici ca sa discutam, sa imprumutam idei, sa ne ajutam si cel mai important, sa fim prieteni... Vorba aia : "... restul e Logan"
La un momenta dat incepusem si eu cu fibra ceva, dar m-am linistit cind am vazut ca era atit de sensibila bara de fata incit sarea numarul de inmatriculare de pe ea, cu tot cu suruburi. Am vindut bara aia de fata pe nimic si m-am hotarit ca e mai bine sa merg pe ideea imbunatatirii comportamentului rutier.
Ce-mi lipseste acum: o motorizare capabila si un sistem de franare eficient potrivit pentru motorizare, eventual cu ABS, ca acum n-am si-mi lipseste un pic.
Poate la urmatorul Logan voi incepe cu alti pasi modificarile
Multumesc pentru cuvintele frumoase, sper sa discutam mai mult la urmatoarea intilnire, ca acum parca prea a fost scurt
sa stii ca abs-ul face minuni cateodata.daca tu te vaiti cu 1.6 ,da cei cu 1.4?legat de fibra...depinde si de meserias.eu am dat cu ele si mai mult au dat altii si in 2 zile de reparatzie e gata.oricum daca nici tu nu ai frane....poate ne vedem la craiova.si scuze daca te-am deranjat la brasov.
Hooo, breee, ca nu m-a deranjat nimeni la Brasov, n-ai de ce sa te scuzi. Eu doar am facut niste observatii si mi-am exprimat indignarea fata de anumite comportamente, in care sunt sigur ca nu te incadrezi. Nu cunosc persoanele care au dat dovada de lipsa de bun simt, nu m-am sinchisit sa observ cine era... A fost tare frumos, multe masini, lumea ne-a vazut bine.
La Craiova nu cred ca vin, sau vin doar daca o sa-mi fie bine dpdv financiar
arata super bine cu bara de mcveu, ce mai toata masina arata bine si sunt curios cum se simt scaunele acelea!
as vrea sa te intreb ceva, te-ai gandit sa inlocuiesti si partea textila de pe panourile usilor tot cu material albastru ca cele din scaune sau din consola centrala?
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment