Chiar naspa rau )
B 48 C U P Logan by DaciaShop[Castigator Campionat Cel Mai Tare Interior Editia 2011]
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by GOLAN91 View PostDeci sa inteleg ca am de lucru,la vara???
intelegi bine
multumesc Sorin Si Christnacht
Comment
-
@detail, exemplul fostei Dacii SGM este cit se poate de clar... Daca nu avea roll-cage, tentativa aia de sofer care conducea bestia nu mai era in viata acum. Noroc ca Robert s-a gindit la toate cind a facut minunatia aia de masina
Comment
-
e foarte bun un rollcage!daca ai posibilitatea de a monta unu nu sta pe ganduri!iti zic din experienta proprie....daca aveam eram intreg acum....adik nu aveam nici pe dreaq!asa ca sa nu pui niciodata siguranta ta pe locul 2!bafta!"CAND VIATA E PREA GREA....LAS-O JOS!"un batran logan de 1.4!:drunk
Comment
-
Originally posted by dsign View Post@detail, exemplul fostei Dacii SGM este cit se poate de clar... Daca nu avea roll-cage, tentativa aia de sofer care conducea bestia nu mai era in viata acum. Noroc ca Robert s-a gindit la toate cind a facut minunatia aia de masina
Comment
-
Eu nu sunt, dar ceilalti soferi (cel putin 50% din ei) sunt... Unii dintre ei nici n-au ce cauta pe strada pe jos, d-apoi cu masina... Ei sunt tentativele, ei sunt criminalii, de ei trebuie sa ma feresc
Comment
-
Originally posted by dsign View Post@detail, exemplul fostei Dacii SGM este cit se poate de clar... Daca nu avea roll-cage, tentativa aia de sofer care conducea bestia nu mai era in viata acum. Noroc ca Robert s-a gindit la toate cind a facut minunatia aia de masina
Tentativa aia de sofer, avea 20 ani.Chiar daca castigase diverse competitii de karting ,cat de multa experienta poate acumula intr-un timp atat de scurt.
Nu mai fii asa taios in exprimare.Cazi in penibil ...sigpic
Comment
-
Tentativa aia de sofer putea castiga si Marele Premiu de la Monaco, daca nu este in stare sa stapineasca fierul de sub el pe strada, pentru mine e tentativa... O scoala de pilotaj te invata in primul rind sa fii disciplinat, se pare ca el a lipsit de la lectia aia. Oricum, bine ca omu' e intreg si ca n-a accidentat pe nimeni, pacat doar de masinoaca.
Mersi ca m-ai facut penibil
Comment
-
Poti sa ai si 15 20 ani in condus poti sa fi la fel de varza. Un prieten de familie conduce de 20 ani dar nu-mi place deloc sincer. Sunt atatia piloti care au 22-23 ani, daca nici aia n-au experienta ....... Sa auzim numai de bineFacebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
Am lucrat ceva la montaj dar a meritat!Attached FilesPiese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Consumabile tinichigerie/vopsitorie IXELL,piese schimb
Comment
Comment