frumos frumos au iesit super...
B 48 C U P Logan by DaciaShop[Castigator Campionat Cel Mai Tare Interior Editia 2011]
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Tot tacimul (balasturi, controllere, lupe, becuri, montaj, garantie) costa 310e pt Logan.
Daca as fi avut faruri cu angel eyes (din alea cu lupa pe scurta) as fi inlocuit lupa aia cu lupa din asta bi-xenon si as fi pastrat pe lunga farului halogenul. Astfel, as fi avut lunga de la blocul bi-xenon + lunga pe oglinda farului. Am vazut asa ceva pe un Megane
Comment
-
Daca isi vor dovedi fiabilitatea sunt solutia excelenta, atat pentru cel care le are pe masina cat si pentru ceilalti participanti la trafic. Ofera lumina mult mai ok decat multe sisteme de fabrica si nu orbesc precum un xenon nereglat montat in locul becului clasic.Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Consumabile tinichigerie/vopsitorie IXELL,piese schimb
Comment
-
Originally posted by dsign View PostTot tacimul (balasturi, controllere, lupe, becuri, montaj, garantie) costa 310e pt Logan.
Daca as fi avut faruri cu angel eyes (din alea cu lupa pe scurta) as fi inlocuit lupa aia cu lupa din asta bi-xenon si as fi pastrat pe lunga farului halogenul. Astfel, as fi avut lunga de la blocul bi-xenon + lunga pe oglinda farului. Am vazut asa ceva pe un Megane
Comment
-
M-am gindit, dar se murdareste repede. Spatele este de fapt chiar suportul de fibra de sticla al scaunului.
Comment
-
Pai am mai incercat... Nu-i nimic, mai incerc, am niste idei.
Stopul central este deja cu leduri
Comment
-
pai..Macs..mai dureaza sa puna leduri..panag gaseste omu sa se priceapa sa le puna...apoi sa fac rost de bani ptr ele..eheee..nu tuningul nu e asa cum cred unii....sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
-
Nebunaticule, tu erai pe la Spantov-Chiselet luni pe la amiaza! Ai dat din faruri si mi-am dat seama ca esti tu doar cand am vazut numarul de inmatriculare aici! Salutari! Super faine luminile! Trebuia sa ma opresc sa schimbam doua vorbe!LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!
Comment
-
Originally posted by dsign View PostTot tacimul (balasturi, controllere, lupe, becuri, montaj, garantie) costa 310e pt Logan.
Daca as fi avut faruri cu angel eyes (din alea cu lupa pe scurta) as fi inlocuit lupa aia cu lupa din asta bi-xenon si as fi pastrat pe lunga farului halogenul. Astfel, as fi avut lunga de la blocul bi-xenon + lunga pe oglinda farului. Am vazut asa ceva pe un MeganePentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
Comment