B 48 C U P Logan by DaciaShop[Castigator Campionat Cel Mai Tare Interior Editia 2011]

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Am inteles... mersi oricum, dar cred ca zic pas . Raman la ace albe.
    GL-22-TOF

Comment

• Pai daca ai o freza fina (eu folosesc un Dremel i300) o rezolvi rapid
      _
      B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• ce replici acide. nici macar nu ma cunosti si deja imi ataci persoana.

bravo, frumos comportament.

eu prefer siguranta si nu frumusetea. cel putin, mie nu imi este cald vara in masina.

asta e ultimul meu post pe topicul asta.

oricum, eu iti urez sa iti iasa masina asa cum vrei tu, chiar si mai bine.
        Last edited by bogdan_1984; 5 May 2009, 08:20.
        sigpic

Comment

• sa-mi lasi si mie un id d mess ceva sa vorbim de leduri si chestii :P

Comment

• Dupa ce ii vei pune folia v-a arata mult mai bine, sunt convins de asta. Chiar m-ai facut curios cu culoarea aia speciala si asteptam "supriza".
            Ca mi-am adus aminte, nu tu erai total impotriva geamurilor fumurii?
            sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

• cine a zis ca-s fumurii ?? :P
              sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• Atunci nu mai zic nimic si astept rezultatul final.
                sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

• E albastra cumva ?

Daca da sigur o sa dea super bine cu masina albastra si interiorul bineinteles tot albastru.
                  sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

• Originally posted by bogdan_1984 View Post
                    ce replici acide. nici macar nu ma cunosti si deja imi ataci persoana.

bravo, frumos comportament.

eu prefer siguranta si nu frumusetea. cel putin, mie nu imi este cald vara in masina.

asta e ultimul meu post pe topicul asta.

oricum, eu iti urez sa iti iasa masina asa cum vrei tu, chiar si mai bine.

Banii pe care i-ai bagat in aerul conditionat nu compenseaza proasta crestere.
                    Suntem unii pe aici care avem masini mult mai scumpe decat sa citez "coaja" ta, (de ex. am un Logan care valoreaza de doua ori cat al tau) si tot admiram ceea ce face dsign cu masina lui. O face din pasiune si nu asteapta de la cei ca tine sa-i faca statuie, dar macar un pic de decenta. Mie daca nu-mi place o masina de pe My Ride, ori nu postez, ori dau un sfat, dar nu il lipesc pe ala de toti peretii.

Comment

• Arata din ce in ce mai bine Loganashul. Bravos dsign ! L'ai facut pe gustul meu... As fi vrut ca si al meu sa arate asemanator, insa 1) banii sunt cati sunt si... 2) eterna lamentare despre lipsa de timp.
                      Keep up the good work!
                      I don't ride low, I fly high...

Comment

• Hai sa revenim la topic.
                        Bv domnule, imi place f mult ce ai facut cu masina, si esti un model pt multi.
                        @bogdan: "eu prefer siguranta si nu frumuseata" : daca incepi sa rasfoiesti thread-ul, vei afla ca are frane schimbate ( si nu cu unele mai proaste), roti ce au greutate reduse ( chiar de sunt pe 17), cauciucuri corespunzatoare, Asa ca nu poti spune ca nu a investiti in siguranta.
                        Deci Bogdane, te-ai agitat de pomana...sper ca aici se incheie flame-ul. Multumesc.
                        PS: dani, cand mai treci pe bd Basarabia, mai usor cu RPM, ca te injura toate babele.
                        Spor la treaba.
                        Last edited by Cezar; 5 May 2009, 12:09.

Comment

• A iesit fff bine masinuta....abia astept sa o vad live, sa vad cum vin stickerele alea pe ea.....la cat de tipicar te stim, sunt convins ca sunt toate la linie, asa cum trebuie.
                          Spor la modificari in continuare, sunt convins ca vei aduce numai plusuri masinii!!

sigpic

Comment

• Coaja, necoaja merge mult mai bine decat multe altele doar prin simplul fapt ca este ingrijita si tratata cum nu trateaza altii masini mai scumpe.
                            Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
                            Consumabile tinichigerie/vopsitorie IXELL,piese schimb

Comment

• De la dani am invatat ca o masina ca sa mearga bine trebuie alergata.

Asa a intretinut-o pe a lui si nu are nici pe naiba trage mai bine ca unele noi.
                              sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

• Eu ma refeream la uleiuri schimbate des, filtre etc
                                Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
                                Consumabile tinichigerie/vopsitorie IXELL,piese schimb

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google