If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
B 48 C U P Logan by DaciaShop[Castigator Campionat Cel Mai Tare Interior Editia 2011]
va anunt eu aici cind e terminat totul, mai dureaza putin, e destul de complicata instalatia electrica de pe PCB-ul tabloului de bord Am schema, insa nu prea am ce-mi trebuie, asa ca trebuie sa improvizez si sa testez.
Ma bucur ca-ti place. Voi incerca sa fac si alte combinatii de culori
Update la lumina de bord, incerc sa fac urmatoarea combinatie: Iluminarea cadranelor si a displayului cu potentiometru pentru reglaj iar acele sa ramina rosu puternic si sa se aprinda odata cu contactul.
@radu, intr-adevar, e deranjant noaptea, insa lucrarea nu e terminata, fac niste teste dupa care voi monta reglaj de intensitate. Fac tot posibilul ca acel reglaj sa fie direct pe butonul de reset km.
Update la lumina de bord, incerc sa fac urmatoarea combinatie: Iluminarea cadranelor si a displayului cu potentiometru pentru reglaj iar acele sa ramina rosu puternic si sa se aprinda odata cu contactul.
In poze se observa diferenta de intensitate luminoasa intre cadrane si display, in realitate aceasta diferenta este mult mai mare si este realmente necesara implementarea unui reglaj. Lucrarea stagneaza un pic deoarece am primit ideea de a pune reglajul chiar pe tija care reseteaza km. Astept pareri, idei, critici.
@victor, nu am facut mare lucru la interior, totusi multumesc pt aprecieri. Ce vrei sa spui prin "jantele ar sta bine pe masina"? Jantele cui? Care jante? Care masina? Jantele mele is pe masina acum
am mai corectat eu din postul ala,ca nu s-a inteles mare lucru,dar faza aia nu am inteles cum sa o corectez )
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
nu dai mai multe detalii despre plafoniera? adica..inteleg ca trebuie sa fac rost de una tip megane(sau logan..),trebuie sa dau jos plafonul,il gauresc un pic,..dar cu firele cum sta treaba?tragi de la prima plafoniera?...e complicat?
Last edited by Cristi_Xp; 10 December 2007, 23:34.
este cel mai simplu lucru de facut... la plafo din fata ai trei fire: rosu, alb si negru
rosu e plus permanent, alb e semnal din UCH si negru e masa... iei si matale trei fire, rosu alb si negru si te legi de cele de la plafoniera din fata... nu trebuie sa dai plafonul jos, ai grija cum dai gaura, iar firele le tragi cu o sirma otelita
Plafoniera se monteaza DOAR pe bucata de dupa traversa de mijloc, ca altfel nu e loc.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment