If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
B 48 C U P Logan by DaciaShop[Castigator Campionat Cel Mai Tare Interior Editia 2011]
da , trebuie intermediara . culmea , la mine dupa 100 , nu se mai aude asa tare...fata de cum se auzea cand avea catalizatorul pe masina.
Aline , taci ca si a ta e frumoasa foc , da pune mana pe carnet.
O intrebare de "ultima ora" : dsign, zi'mi te rog, unde ti'ai facut chiptuning'ul? In caz ca nu esti adeptul publicitatii, te rog da'mi un PM. Merci fain!
Last edited by Macs; 16 June 2009, 20:23.
Reason: Automerged Doublepost
Am montat silencerul, insa zbarnaitul persista. Intra in rezonanta toata galeria, desi am montat element flexibil in locul in care era catalizatorul. Sambata ma bag la o intermediara
Merci... scuze ca tot insist cu remapatul... prietenul tau se ocupa in mod frecvent cu asa ceva? E mai ok la el decat la alte firme "cu renume in domeniu" ?
-finala Borla ProXS
-dat jos finala Borla, pus finala Remus
-dat jos intermediara, pus traseu mai gros de la catalizator la finala
-dat jos catalizatorul, montat element flexibil
La Pitesti am avut ultima faza, cu catalizatorul dat jos. Toata evacuarea intra intr-o rezonanta tampita care nu-mi place, drept urmare facem rost de intermediara.
ce sus e antena aia ...tare se vede mai ales in poza 3 intreci stalpu....gg
Arata amazing za caru C U P ..felicitari stapane... tine cu dintii de carnet ...;)
Foarte frumoasa masinuta, si mult respect pentru ceea ce ai realizat prin propriile forte. Ai spus ca vrei sa schimbi motorul, ce motor ai de gand sa pui? Numai bine si inca o data respectele mele pentru munca depusa.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment