Deci dieselul fara AC nu are dsicuri ventilate?
B 48 C U P Logan by DaciaShop[Castigator Campionat Cel Mai Tare Interior Editia 2011]
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by dsign View PostVa rog, documentati-va afirmatiile pe viitor, poate unii oameni sunt interesati de subiect si vor fi automat dezinformati.
Comment
-
Originally posted by dsign View PostEu as fi un pic mai atent...
Am si spus mai sus. Toate MPI-urile berlina au discuri pline, etriere mici
1.6 16v, diecel cu AC si toate MCV-urile au discuri ventilate cu etrieri mici
Van si Pick-up (nu stiu daca chiar orice motorizare) au discuri ventilate cu etrieri mari.
Va rog, documentati-va afirmatiile pe viitor, poate unii oameni sunt interesati de subiect si vor fi automat dezinformati.Last edited by detail; 29 June 2009, 18:09.
Comment
-
Suportii de scaune sunt marca Golan&Father, vopsite profesional in atelierele Dsign Performance&Speed
Originally posted by VanDiesel View PostDeci dieselul fara AC nu are dsicuri ventilate?
Totusi, ceea ce am zis mai sus este adevarat. Nefiind sigur de treaba cu dci fara AC, n-am zis nimic
Comment
-
DCI-urile fara AC nu au discuri ventilate (exemplu crististreulea)!
Comment
-
Asta se intelege de la sine. De fapt, difera doar suportul, ca falca e aceeasi
Comment
-
-
Originally posted by dsign View PostAsa ceva nu se intreaba niciodata... Sunt cam slab de inima
Eu as fi un pic mai atent...
Am si spus mai sus. Toate MPI-urile berlina au discuri pline, etriere mici
1.6 16v, diecel cu AC si toate MCV-urile au discuri ventilate cu etrieri mici
Van si Pick-up (nu stiu daca chiar orice motorizare) au discuri ventilate cu etrieri mari.
Va rog, documentati-va afirmatiile pe viitor, poate unii oameni sunt interesati de subiect si vor fi automat dezinformati.
Vezi ca sunt si MCV-uri cu etrieri mari de fabrica, VAN-urile toate sunt cu etrieri mari... la inceputi vanurile cu motor de 1.4 erau cu etrieri mici dar acum sunt cu etrieri mari toate
Originally posted by aleXpeed View PostDCI-urile fara AC nu au discuri ventilate (exemplu crististreulea)!Last edited by Tudor_cj; 30 June 2009, 14:23.2004 Dacia Logan 1.4MPi
2006 Dacia Logan 1.5dCi
2007 Opel Astra H 1.7CDTI
Comment
-
Ei, papuci acum...
Hai sa luam fiecare serie de sasiu pe rand si sa vedem ce etrieri s-au montat de fabrica, vreti? Aveti timp vreo 10 ani?
Comment
Comment