@tudor: matale ai laureate fara AC. E de export masina.
B 48 C U P Logan by DaciaShop[Castigator Campionat Cel Mai Tare Interior Editia 2011]
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
@tudor...stii ca mi-ai zis tu ceva mai de mult despree....stuu tu ce....uite ca am vazut...chiar asa e
intreb si eu...cati cai ai....?aproximativ...ca vad ca masina trage ft bine...e 1,6 nu?ce ai la motor modificat?http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
-
Caluti nu stiu cati are, dar stiu ca are ceva foarte important: un stapan cu talpa grea
@bibi, poate ne-om vedea vreodatasa discutam nitel. Eu unul vreau neapart sa-ti vad low-rider-ul.
Daca vii la Sibiu...
Comment
-
Vezi ca noi avem topicuri de intilniri ad-hoc, cand ai drum pe aici, e de ajuns sa vizitezi sectiunea Bucuresti cu citeva ore inainte sa pleci...Noi ne strangem in fiece seara, fie ninsoare, fie ploaie, fie canicula...
Comment
-
Daca va place ce am realizat pana acum, ma puteti vota la campionate
kit tuning dacia logan,evacuare dacia logan,spoilere dacia logan ,jante dacia logan, chiptuning dacia logan
kit tuning dacia logan,evacuare dacia logan,spoilere dacia logan ,jante dacia logan, chiptuning dacia logan
Comment
-
mosu` ai o masina extraordinara ... spor la tunning in continuare ... am inteles in mare ideea pe care mergi cu masina ... bv tie ....
P.S. Ai grija cu capra....))sigpic
Nu cautati niciodata sa faceti uz de autoritate cand puteti recurge la ratiune.
Comment
-
Ohohoho, nici nu gandesti tu straine ce zace in mine...
Ziceti mersi ca le tot incerc si impartasesc rezultatele :P
Comment
-
Cred ca tre sa-l intrebi pe Golan chestia asta. Prenandez all the way
Comment
-
Salut dsign!
Offtopic: ca tot te'am mai stresat cu cateva chestii pe'aci, sa stii si care sunt. Te'am salutat azi noapte (sambata spre duminica) la intersectia Mihai Bravu cu Ferdinand. No, cam ala's...logan alb cu numere de NT
Noroc!I don't ride low, I fly high...
Comment
Comment