yupiii....muulte felicitari neneaaa !! urata masina, bleahh
B 48 C U P Logan by DaciaShop[Castigator Campionat Cel Mai Tare Interior Editia 2011]
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
mare parere de rau ca nu am ajuns la sibiu
era programat,cazare vorbit dar lucru mama lui de lucru nu ma lasat
era programata si o trecere pe paltinis cu troaca ta
off topic vineri seara plec la botosani cu seba ne intilnim simbata seara la sibiu?toora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla
Comment
-
Ce trecere pe Paltinis nene? Am incercat cu Radu Pitt si era sa fie ultima...
Plin de gropi, nu mi-o placut.
Nu vin, ca n-am bani...
Comment
-
Facut Transfagarasan in configuratia actuala... Finish cu dureri de incheieturi
Comment
-
nu cred ca mai merge prea curand pe Tranfagaran cu asfaltul actual
Dany, imi permiti sa urc si eu 2-3 poze cu tine si despre tine aici ?
Comment
-
Pacat si de boacana ta, 'ti-ar atentia de ras... Nu puteam sa incheiem si noi veseli, trebuia sa faci tu pocinogu'. Hai rapid la cosmetica...
Comment
-
Dsign am mai spus si inainte dar dupa ce ti-am vazut si am auzit masina ta la intrunirea de la Sibiu ,super tare.suna de si AMG-urile se ascund dar si arata belea.vezi de ea.sper ca ne vom vedea si la Cluj;)Muzica este acel lucru care defineste personalitatea fiecarei persoane in parte.Music is one of the most important things we live for!!!
Comment
-
-
@dsign-Faina masina! Man, ca sa vezi ce "ochi ageri" am:dupa ce ne-am intalnit anul asta, si in trafic, si la Sibiu, abia in pozele de aici am vazut ca esti si HAMSTER! Cam cat iti merge statia in emisie?LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!
Comment
Comment