Acum 2 zile pe seara am fost la vanatoare de extraterestrii. Cosmin a vanat cu juma de extraterestru mai mult ca mine. Avantaj admisia lui, in curand o voi face si eu pe-a mea.
B 48 C U P Logan by DaciaShop[Castigator Campionat Cel Mai Tare Interior Editia 2011]
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Patraulea,Trandafir,Conserva si alte einshpe mii de denumiri.........
Cine e vecine Conserva...?...povestestesigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
Conserva este catelul de la mine de pe strada. Denumirea o are de la conserva care i-a ramas blocata o saptamana in gura. L-au prins vecinii cu latul, i-au deblocat conserva si o zi intreaga a mancat si a baut apa neincetat. Saracutul, inghitea si scancea
Acum e o frumusete de caine vagabond. Daca am timp, ii fac o poza.
Cred ca admisia va primi denumirea de "Conserva"
Comment
-
am auzit acum 20 de minute la delfinului CUP-ul impreuna cu noul balaur ..... se vede ca e din ce in ce mai nervos CUP-ul. noroc ca era brabusul in spate sa il potoleasca .
e de vis masina
Comment
-
-
Originally posted by matheo66c View PostAm fost vazuti cand faceam galagie?
app bara spate ti-a mancat-o trandafir ? )
Comment
-
merci dane pentru sfaturile de azi... am aflat cu 80 ron consola de Sandero... mai trebuie plansa din fata cu suportii de butoane
cu respectLast edited by gabiborcila; 25 September 2010, 19:58.deviza Logan Club - Aici toti suntem prieteni !
Comment
-
Alo? Spamu' pe topicul meu.... Ca va ia mama ban-ului imediat
Comment
-
De astazi, masina merge fara Casco . Am pus silencer-ul si merg pe burta. Ne pregatim pentru un mic face-lift si o revopsire de plafon, singura piesa ramasa nevopsita din vara.
Zilele astea m-am concentrat asupra Duster-ului, care a primit muuuulte lumini in interior, multe xenoane si incalzire in scaune. Poze mai tarziu
Comment
Comment