Pai facem si noi incetul cu incetul, incepem cu chestii mici care dau bine la cocalari pe strada
B 48 C U P Logan by DaciaShop[Castigator Campionat Cel Mai Tare Interior Editia 2011]
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Auzi Dani daca tot vrei sa'ti sufle vantu'n par de ce nu dai joc parbrizu?
Comment
-
Originally posted by Cristi_Xp View Postmai bine v-ati concetra pe ceva care da si rezultate .Din asa admisie , indiferent ca ca aerul vine mai rece cu cateva grade sau nu , se castiga/pierd 2 cai frumosh ...ideea la admisie cu rezultate ar fi ideea de multiclapete,sau macar un port and polish , mult mai multe s-ar obtine.Cea mai buna idee la admisie la logan mi s-ar parea o priza gen subaru , sub care sa se construiasca un colector care preia tot aerul de sub si il baga un pic fortat in clapeta ,trebuie gasita o modalitate sa acoperi gaura cand ploua afara .DACIA...Daca Ai Cap Iese Altfel..
sigpic
Comment
-
Uite la Renault-u VERDE...ma gandeam sa-l salt , il pacalesc pe al batranAttached Filessigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
-
Originally posted by matheo66c View PostUite la Renault-u VERDE...ma gandeam sa-l salt , il pacalesc pe al batran
chiar nu vad la nimeni multiclapete pe logan ?Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
-
de ce? crezi ca are vreo legatura faptul ca admisia e in spate ?Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Comment
-
Ar trebui filtre individuale pentru fiecare cilindru.Attached Files
Comment
-
Ai si uitat dsign cum era la Tico?Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Consumabile tinichigerie/vopsitorie IXELL,piese schimb
Comment
-
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
hai nu zau ? 20-30 cp pe aspirat e putina putere ?
din ce mai obtii tu atatia cai pe aspirat ? si te rog sa nu-mi raspunzi axe si serpi ), ca ma refer la chestii concrete nu povestiri .
k4m cu itb a scos 140 cp cu axe stock ...
eu stiu ca e mai simplu sa pui niste serpi o axa , sa raschetezi din chiulasa si sa crezi ca ai scot 30 cai ... din pacate realitatea e alta .Last edited by Cristi_Xp; 11 April 2011, 13:52.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
Comment