If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
B 48 C U P Logan by DaciaShop[Castigator Campionat Cel Mai Tare Interior Editia 2011]
frumoasa masina imi place stilul pe care lai ales o intrebare am intr-una din pozele tale care au fost puse ceva mai demult apare un logan ph2 rosu cu nr B O1 CVF care mie imi place foarte mult intrebarea este daca are thread daca are scriemi te rog numele userului si il caut eu nui nevoie sa pui linkul
scz de off
Foarte frumoasa masina,felicitari ! E unul din loganele(sau loganurile))mele preferate.Urmaresc topicul de ceva timp,desi abia acum postez .
Bafta in continuare cu masina ,ca merita ! Cand o sa fiu si eu pe banii mei,poate ca o sa fac si eu ceva gen CUP-ul tau ... Pana atunci,
De acum inainte, Zambilica are si sofer adecvat, cu carnet international...
Si de bucurie, i-am achizitionat o gura de aerisire de R19 16v originala, pentru ca cea portocalie era din fibra, de o calitate execrabila. Asta este cea originala, din fonta, are garnitura originala, suruburi si toate piulitele de prindere. Sper sa apuc sa o vopsesc curand si sa o montez.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment