Originally posted by dsign
View Post
B 48 C U P Logan by DaciaShop[Castigator Campionat Cel Mai Tare Interior Editia 2011]
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Am doua lucrari in curs, ale unor colegi, pe care imi voi face mana. Dupa aceea dau drumul la "afacere"
@alienu', ia-le pe ale mele, gata facute pt Logan. Eu cu cat le vand, atat am dat pe ele. Erau in stare jalnica atunci cand au fost demontate de pe clio. Am curatat etrierii bine, am facut mica modificare de la fuzeta, am facut modificarea la cablurile de frana de mana, am testat, etc.
Comment
-
Insonorizare in sensul ca elimina zgomotele de la imbinarea a 2 plastice, atat.
Nu, pe fuzete sunt niste rulmenti mai mari.
Rulmenri ca aceia din tamburul de Logan am acum pe sistemul de franare pe care vreau sa-l vand
Comment
-
Acum 2 seri am montat noul sistem de franare de spate, cu discuri.
Multumesc fratelui Vali (VRN) pentru ca a stat cu mine pana la sfarsit si m-a ajutat. Murdareala a avut rost : toate piesele au intrat la fix, totul este montat ca si de fabrica.
In final, ramane sa se rodeze un pic placutele si discurile, ca sa pot face reglajele necesare.
Rotile spate stau acum cu aproximatix 10mm mai in afara.Last edited by dsign; 20 April 2012, 19:51.
Comment
-
Umbla vorba prin popor, ca se da Dsign cu noile frane pe asfalt,cum se da Porcisteanu pe macadam!!!!
Vad eu cum se misca!!!sigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
hai ca arata bine, cum se simte cu noile frane pe spate?
Comment
-
Deocamdata nu se simte, sunt inca nerodate si nereglate
Comment
-
Esti tare mai nea Dsign,bucatar esti,mecanic esti...asteptam impresii despre frane dupa ce le vei face rodajul si le vei regla asa cum trebuie.
Comment
-
Originally posted by Alex_MIU View Post...asteptam impresii despre frane dupa ce le vei face rodajul si le vei regla asa cum trebuie.
Curand voi testa si pe banc si voi reveni cu fisa cu rezultate.
Comment
-
De data asta pot spune ca din punct de vedere frane, DA! Suntem in parametri. Abia astept prima etapa. Ne vedem cu bine
Comment
Comment