Felicitari pentru premiul obtinut. Imi pare rau ca azi nu am mai reusit sa ajung la galerie, dar ieri a fost spectacol. La runda urmatoare sigur ajungi mai sus.
B 48 C U P Logan by DaciaShop[Castigator Campionat Cel Mai Tare Interior Editia 2011]
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Tot eu... => Stirile orei 18:00 - 12.05, de la min. 24'45''
Last edited by roxana22; 13 May 2012, 23:06.
Comment
-
La un traseu de indemanare unde mergi cu maxim 60km/h nu prea sunt importanti caii putere,ce conteaza e aderenta anvelopelor si indemnarea pilotului (parerea mea).Daca avea o masina cu 300cp crezi ca lua locul 1?ba din contra cred ca nu prea facea mare lucru.
Comment
-
Ba conteaza Miule, conteaza, imi e greu sa-ti explic cum, dar conteaza. Ceea ce e cel mai important insa : gabaritul !
Comment
-
-
Asa e, dar n-am uitat
Multe chestiuni din etapa asta nu s-ar fi intamplat daca Roxana n-ar fi ajutat la organizare. Multumeeeeesc!
Comment
-
Ai noroc ca mi-esti simpatic... Felicitari, bâzdâc!
Ma bucur pentru ca stiu ca te-ai distrat, LEGAL, si asta e tot ce conteaza! Sper sa-mi ramai pe podium si la urmatoarele etape! ;)
Comment
-
-
Originally posted by dsign View PostBa conteaza Miule, conteaza, imi e greu sa-ti explic cum, dar conteaza. Ceea ce e cel mai important insa : gabaritul !Last edited by Alex_MIU; 14 May 2012, 00:45.
Comment
-
Si acei 400 cp se pot pune jos fara probleme, daca ai talpa fina.
In fine, putin mai multa putere pe lighean ar fi ajutat. Acum analizez greseli, incerc sa indrept, ma antrenez...
Comment
Comment