@Golan - Pai si ajungi tot la ceea ce am zis eu si Dsign in posturile de mai sus,aderenta,indemanarea pilotului si gabaritul.Anu trecut cand ai luat locul 1 sau 2 (nu mai stiu) tu ai zis cu gura ta ca nu conteaza caii putere acum ce faci?te-ai sucit?In fine hai sa nu mai poluam topicul omului ca ne putem contrazice la nesfarsit.
B 48 C U P Logan by DaciaShop[Castigator Campionat Cel Mai Tare Interior Editia 2011]
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Fof vezi sa nu te rastorni cu arogantele asta de 2 lei,decat sa faci off-topic mai bine scriai ceva constructiv,stiu ca v-a vine greu cand cineva din provincie indrazneste sa se contrazica cu voi(expertii).
Comment
-
Lasa-l ca e plin de bere si de mici! Abereaza.
Felicitari Dani pentru prestatie, dar cea mai mare "aroganta" ar fi sa te vad pe locul 2 iar Golanul pe locul 1.
Vipere nu mai spiona. Nu ai putut participa?
Comment
-
SPun cu regret ca Viperu a avut ceva probleme tehnice. Nu a putut veni de data asta
Comment
-
Dani vreau sa te felicit in primul rand pentru performanta obtinuta. Nu te mai stresa de la prima etapa ca mai avem inca 5 si se pot recupera puncte pretioase.
In al doilea rand vreau sa-ti multumesc pentru sfaturile legate de servo pe SuperNova (a dracu' sa fie ea de directie fara saervo ). Cred ca o sa fac un upgrade catre o Solenza. Am pierdut enorm de multe secunde din cauza asta si e prima data cand imi pare rau ca nu am venit cu Loganul.
Imi permit sa-i contrazic si eu pe cei care sustin care sustin ca pueterea face diferenta la indemanare... uitati-va la timpii Hondei Accord 2.4i si Subaru WRX si comparati-i cu ai lui Dani! Explicati-va voi diferenta infima(din punctul meu de vedere pentru diferenta de putere).
Secundele se pierd din indemanarea pilotului si eficienta franei de mana. Daca nu ai o frrana de mana pe care sa te poti baza exact cand trebuie degeaba ai 1000 de cai.
Dani succes pe mai departe si sa ne vedem cu bine la urmatoarea etapa.
Va salut pe toti si-mi pare rau ca nu am mai putut ajunge ieri!
PS: De pe margine se pot observa multe greseli dar de la volan nu ai timp sa faci asta! Asa ca unii ar trebui sa treca macar o data prin asa ceva si dupa aia sa-si dea cu parerea!:P::U::S::H: :T::H::E: :L::I::M::I::T::S: :excl:
Comment
-
Originally posted by Alex_MIU View PostFof vezi sa nu te rastorni cu arogantele asta de 2 lei,decat sa faci off-topic mai bine scriai ceva constructiv,stiu ca v-a vine greu cand cineva din provincie indrazneste sa se contrazica cu voi(expertii).
Comment
-
Originally posted by - Geo - View PostPoza cu masina din fata cu camber pozitiv, m-a bagat in boala ) vreau si io )sigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
Comment