B 48 C U P Logan by DaciaShop[Castigator Campionat Cel Mai Tare Interior Editia 2011]

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ce lacrimogen esti Jenica gen ! nu stiam ca esti atat de sensibil ! )
    PS. Sa stiti ca dsign si acum imi face niste glume la telefon de raman masca ( zic ca are ceva cu mine ) dar si datorita lui mi-am schimbat ( in bine zic eu ) ideile si masina !
    N-are rost sa spunem cati au fost ajutati de el, ce bun este si sa-i ridicam o statuie ( pe babarunca) ca ar fi lista prea lunga dar toti trebuie sa stim ca dincolo de forum el e un tip super ok iar masina lui ar cam trebui sa fie un exemplu pentru toti .
    sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• Daca nu era dsign poate si acuma eram cu jokeru sa ne faceam abonament in vitan si nu suntem singuri,dar cu replicile acide a reusit sa o luam pe drumul cel bun.Si pe aceasta cale ii multumesc,si ii dau o punga de seminte , daca imi da rotile ca zice lumea cai o panarama de masina cu roti de iarna)dungi,eleron si evacuare stock,da am centuri ce mama naibi...)hai ca va las cu caprele voastre.
      sigpic

Comment

• eu zic cai cea mai urita masina de pe forum ,dar si DAR cu litere mari este troaca ta asa ca cui nui pladce sa nu se uite(tre sa facem o intilnire eu,tu,seba si bigman pe babarunca sa vedem care are cea mai urita troaca si cohones mai mari)
        toora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla

Comment

• Ba, la cojones nu va intrec, si cred ca nici la timpi, ca n-am gume destepte. Si era cam naspa acu 2 luni pe Babarunca. Poate pana imi reintru in drepturile categoriei B (pe deplin), facem o aroganta.

Ultima ora : la 2 noaptea am terminat cu succes operatiunea "scut motor mare, plat si centuri in 4 puncte". Poze va fac in cursul zilei de azi, si le urc pe site deseara, ca mai trebuie sa fac reglajele la curele.
          _
          B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• n-ai zis si tu ca esti la atelier...ca veneam sa-ti tinem de urat.. :| ce uom...
            sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• La ce scut teai tras,merge o reglabila KW , sa o pui cu burta pe asfalt....
              sigpic

Comment

• Ho drace, ca de-acuma lucram la ponei, gata...
                _

sigpic

Comment

• Hopa... acum sa vedeti voi treaba... axa... ECU Renault Sport... serpalai si alte animale

Comment

• Prea putin ptr nevoile lui...de fapt nu el,masina cere...
                    sigpic

Comment

• de obicei astia care critica, sau judeca...au niste d-alea sub anu 2000 asa ca nu te simtii jignit. si eu as vi vrut niste evocorse ca sa nu mai am prieteni la autosoft si sa ma scuture de bani la indreptat ... dar na

care se mai ia de tine, sti ce le faci. CAPRA ! )

Comment

• coooooorect!

Gigi, alt motor direct, nenica. Nu ma complic, ca nu avem meseriasi
                        _

sigpic

Comment

• nenea cu ``dizainu``... n-ai pus poze cu scutu , vreau si eu sa-l vad

sigpic

Comment

• bravo dani ca vrei sa iti pui alt scut...un prieten din iasi (tot loganist) a facut o mica intoarcere si a luat un bolovan cu scutul , iar scutul a spart baia de ulei ... super nu ? mai jos e o poza cu masina pe elevator si se vede mica fisura
                            Attached Files
                            0.9 tce SL plus

Comment

• Ce sa zik ca am vaz live arata foarte bine ce sa zik spor la tunat in continuare daca mai ai ce sa ii facisi fara evenimente salut

Comment

• Am montat scutul, e mare, merge pana la spatele cadrului motor, aproape dublu ca suprafata decit cel original. Din ce am sesizat, este mai dur decit orginalul. O sa pun pozele, ca le-am facut, dar am uitat aparatul foto la serviciu aseara
                                _

sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google