Daca ai pus lupa in far nu ar arata mai fain daca ai vopsi interioru farului cu negru...banuiesc ca cromu ala din far nu mai ajuta la reflexia lumini acum cu lupa???...ce zici?
B 48 C U P Logan by DaciaShop[Castigator Campionat Cel Mai Tare Interior Editia 2011]
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ma gandeam si eu intr-o zi si am incercat sa modific un pic in Photoshop.O sa pun 2 poze,a 2 a o sa fie si cu semnalizarile negre,sunt sigur ca dsign n-o sa le vopseasca negre .Cumpar volan de Duster
Comment
-
Crezi ca mai desfac farurile iar? Mai ales dupa ce le-am lipit etans si nu se aburesc? Ce zici?
Asa moare, plus ca nu cred ca ar fi fost cine stie ce imbunatatire estetica. Ar mai fi fost problema vopselei, care nu adera la plastic la temperaturi inalte
Comment
-
-
foarte reusita schita in photoshop. felicitari
In alta ordine de idei vopsitu semnalizatoarelor nu mi se pare o idee asa de buna pentru ca alea reflecta in sticla care e acolo ... (sau bat campii si nu e nici o sticla?)
Iar de vopsea... de la xenon nu cred ca se mai ridica asa mult temperatura acelui plastic... a disparut becul halogen, si nici nu se mai reflecta nimic din el.
foarte reusita schita in photoshop. felicitari
In alta ordine de idei vopsitu semnalizatoarelor nu mi se pare o idee asa de buna pentru ca alea reflecta in sticla care e acolo ... (sau bat campii si nu e nici o sticla?)
Iar de vopsea... de la xenon nu cred ca se mai ridica asa mult temperatura acelui plastic... a disparut becul halogen, si nici nu se mai reflecta nimic din el.
Comment
-
A doua poza chiar imi place cum a iesit desi portocaliul acela de la semnal cu negru nu prea se vede bine dar farurile negre chiar arata super bine si arata si masina mai agresiva decat e acum.
Dani stiu ca ai zis ca nu mai deslipesti farurirle dar sunt convins ca ar merita efortul.sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL
Comment
-
pffff....e betoana cu farurile negre...:|http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
-
-
Comment