B 48 C U P Logan by DaciaShop[Castigator Campionat Cel Mai Tare Interior Editia 2011]

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Bai, ce copios am ras, cada cu hidromasaj...
    _
    B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• numai ca n'are hidro, in rest de masaje cred ca ai parte la fiecare damb
      I don't ride low, I fly high...

Comment

• dsign,superba masina din toate punctele de vedere.tot respectul...astept sa iti vad masina live la nationala...drumuri bune si ne auzim...salutare
        Muzica este acel lucru care defineste personalitatea fiecarei persoane in parte.Music is one of the most important things we live for!!!

Comment

• ideea era ca de la chel ca un "Lighean" cum i-ai zis tu prima data a ajuns super cu tot felul de chestii tari .... ca si o cada cu hidromasaj si am zis asta pt ca are legatura cu ligheanu.... prin ceea ce se numeste apa. !
          My Ride - Prestige 1.6 16v

Comment

• S-a inteles gluma , stai molcom

Multumesc tuturor, ne vedem la nationala si discutam pe indelete.
            _

sigpic

Comment

• mergem la sibiu ? o sa fim putini din bucuresti

Comment

• se mai strang pana atunci

Comment

• Originally posted by dsign View Post
                  Parerile sunt foarte bune. Inca nu am iesit din oras sa fac incercari mai ample.

Ieri, insa, profitand de soarele neastamparat, bunicuta a invins reumatismul ce-i roade oasele de cativa ani incoace si a hotarat sa iasa cu nepoteii la joaca. Dupa ce i-a linistit (mititeii fiind tare agitati), au mers impreuna in vizita la monumentul ostasilor romani de la Academia Militara : un strop de istorie, un iz de comunism, un miros persistent de parfum frantuzesc, zgomot, anvelope roase, o sesiune foto unica.

Ne numim Dsign, Golan91 si Uncle SAM si va salutam respectuos cu farurile

Dumnezeu sa ii dea sanatate la bunicuta si sa o tina in viata... foarte tari pozele abia acuma le-am vazut, nici nepotii nu-s de aruncat .
                  r8 e una din masinile care sun f aproape de sufletul meu, al cui e poate vedem mai multe poze cu el

Comment

• ma baieti acum un simplu lucru off topic.incercati sa veniti cati mai multi la nationala.ar fi pacat ca voi colegii din Bucuresti sa fiti mai putini.pe cuvant
                    Muzica este acel lucru care defineste personalitatea fiecarei persoane in parte.Music is one of the most important things we live for!!!

Comment

• super pozele.marfa si discurile de care nu stiam

Comment

• Cam in urma, grecule...
                        _

sigpic

Comment

• Salut Dsign,sunt Florin baiatul de la mare,ne-am intalnit la Soni la vila si vroiam sa te felicit si eu ptr masina pe care o ai si ptr omul care esti.Mi-a facut placere sa te cunosc si ce am vorbit ramane valabil.Salut.

Comment

• Dsign te-am vazut Duminica pe la Medgidia pe acolo in coloana , n am mai apucat sa te claxonez ca te am vazut in ultima clipa . Din ce am vazut eu asa putin BELEA MASINA, fiind 1 data cand am vazut o live . Numai bine
                            Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

• pana la urma...mai dizain tu ai fost sa-ti prajesti cucu la mare sau ai facut ture sa te vada lumea?
                              sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• ...poate sa-l inece, ca a plouat in weekend la greu pe acolo...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google