frumos filmuletu felicitari
B 48 C U P Logan by DaciaShop[Castigator Campionat Cel Mai Tare Interior Editia 2011]
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Discurile Tarox nu mai aveau striatii, atat de tocite erau
Discurile vin cam 200 lei bucata, aproximativ. Pachetul cu tot cu placute e mai avantajos
Grila are o gaurica pentru ca pe acolo deschid capota.
Imi pare rau ca nu exista filmare cu iesirea in decor si revenirea... Am ratat un viraj si am avut de ales intre spectatori si iarba+saritura, evident am mers pe varianta a doua. Am sarit pe iarba, mi-a iesit din viteza, am dat a2a si am continuat cu blana... N-am pierdut mult timp, dar nici bine n-a fost, ca m-a facut sa abordez gresit urmatoarele viraje.
O filmare bruta, de la Cupa VSS
Cica : masina din fata e echipata de raliu (vrum vrrruuuuuuuuuuuum masina lu' Dizain)
Imi incalzeam cauciucurile
Comment
-
Acum merge . Intreadevar superb. Ce as fi vrut si eu sa particip dar niciodata nu-i prea tarziu. Numai bine si la mai multe premii DaneFacebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
Se poate observa cat de barca poate fi masina mea in comparatie cu cea de raliu. Pe franare, spatele masinii se ridica la jumatate de metru de asfslt
Comment
-
Da chiar, nu are nimeni nimic cu mine cand am iesit la iarba verde... Se aburise viziera de la casca atunci cand m-am vazut pe aratura
Comment
-
Fara probleme, oricand.
Ca veni vorba, sper ca ti-au placut franele... Iar bujiile sunt Denso Iridium, momentan in teste pe machineta (presupunand ca ai observat comportamentul motorului in ture)
Comment
Comment