Tancul meu

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Unde ai dat comanda la huse?
    sigpic
    Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

• tin mai mult de 2 ani ... ale mele au 2 ani si 2 luni si sunt ca noi ... e meserias mosu ;) cat despre unicat ... au fost pana acum )
      sigpicMy ride

Comment

• @Logan4Ever: Husele le-am facut in Constanta la un atelier care face tapiterii auto.Au costat 270lei si le-au montat ei (au dat scaunele jos si le-au prins bine de tot.Acasa nu cred ca as fi reusit sa le montez asa)
        MX-5 1.6 110cp 12.01.12(fab.2002)

Comment

• Sat, zimi si mie te rog de unde ai luat bara de mcv?Era neagra? Cat te-a costat vopsitu?
          Tinc fest !!

Comment

• Bara a fost schimbata la reprezentanta,iar eu eram in voiaj,deci nu-ti pot da prea multe detalii.

Comment

• Incaltari noi, de vara.Cum am spus si pe topicul de vanzari, mai multe poze saptamana viitoare dupa ce spal masina
              Sunt pe 15", wolf race black octane cumparate de la pro-line.
              Attached Files

Comment

• spalaaa baa masina ...cand dracu' le-ai luat si pe astea ? astept sa ma plimbi cu ele .....multi km fara prob bro'

Comment

• salutare! frumoase jantele sa le feresti de gropi bafta in continuare.
                  Powered by LSS
                  http://img444.imageshack.us/img444/7...c127494gif.jpg

Comment

• Nu au capacele centrale? Se cere joasa.
                    4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• super misto masina!! am o intrebare unde ai pus autocolantul ala pe capota ca sunt interesat!!
                      sigpichttp://www.loganclub.ro/forum/newthread.php?do=newthread&f=6

Comment

• Au..Am uitat sa le montez.Dupa ce ies din criza poate strang si de niste arcuri Oricum 2-3 luni de aici inaine nu mai vede nimic.
                        A fost montat la o firma de publicitate din navodari.N-a iesit bine din prima.E a doua printare a fost pe capota,pentru ca prima a iesit pe verde.A costat vreo 2 milioane cu montaj.
                        Last edited by gxg; 26 February 2010, 21:02.

Comment

• mai intai zi lu dragu nostru primar sa va asfalteze dracu strada aia..ca si la bunica de la odobesti e mai buna strada ...si apoi montezi harcurile

Comment

• frumoase jenti

Comment

• foarte simpatica masinuta ta, imi place, se vede ca tii la ea...bafta , si spor la modificari...
                              "Pe masura ce faci imbunatariri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta" - Eduard A. Murphy...sigpic

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google