Tancul meu

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Gata..eleronul e ca si cumparat.Pana la urma o sa ma obisnuiesc cu el .Sa-mi traiasca fratiorul.
    Acum urmeaza intrebarea. Ce culoare sa-l vopsesc. Sa-l fac pe tot albastru cum e masina, sau marginele negre si centrul albastru,sau alb, sau.....
    Astept sugestii.
    MX-5 1.6 110cp 12.01.12(fab.2002)

Comment

e cam agresiv asa eleronul asta,dar eu zic ca ar sta mai bine daca ai schimba si spoilerul spate si fata

Comment

Pai sunt in plan niste jante, apoi kitul XL, dar mai dureaza.

Comment

viitorul suna bine de tot

Comment

pai asta e faza , ca daca e cu raru dupa el. politistu iti ia talunu! Nici eu nu prea am inteles faza aia cu accidentul, dar ......
            Last edited by stiancu; 15 September 2007, 08:53.

Comment

Originally posted by gxg
              ..eleronul ..Ce culoare sa-l vopsesc. Sa-l fac pe tot albastru cum e masina, sau marginele negre si centrul albastru,sau alb, sau...
              e destul de greu de gasit combinatia ok. alb in nici un caz, se va asorta doar cu numarul la masina )
              negru margini si albastru in mijloc imi pare mie bine.
              mi-e imi place eleronul si nu cred ca o sa-l am vreodata pe masina (om insurat).
              eu zic sa astepti jantele prima data si dupa eleronul. e destul de agresiv si nu se asorteaza.
              jante, eleron, suspensie joasa, bara fata/spate si te-ai pimpit meserias.
              btw: sa-ti traiasca fratele! si sa-i tina naravul )
              Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

pai jantele cred ca vin cam intr-un an .. deh investitie scumpa, dar eleronul l-a cumparat deja. saptamana viitoare trebuie sa-mi vina de la pilot

Comment

deci pan la urma ai luat si eleronul sunt curios cum se vede pe masina

Comment

Si eu sunt curios. Si nerabdator.

Comment

super tare masina folie eleron tot mai ales stopurile ... piesa de rezistenta nush ... mie mi-e un dor de masina mea .. de 2 saptamani nu stiu nimic de ea.
                      eleronul este bestial cred ca ma duc si eu sa-l comand/montez ca .. na de logan si mi-l permit si eu in rest .. bafta cu masina si fereste-te de neatenti

Comment

deci mia arata fratele lui gxg poze cu noul eleron... e mortal golanu... sper sa bage poze... daca nu il pozam noi duminica

Comment

poate pana duminica baga el poze cu acel eleron )

Comment

asteptam poze cu el...oricum duminica iti pozez masina )

Comment

eu am vazut masina azi > era parcata langa domo ... la biliards ( sau cum s n ) arata bine rau !

Comment

Eram la facultate atunci . Masina a ramas acolo ca inainte de a merge la ore am jucat putin biliard. poze nu am decat in detaliu cu eleronul.
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google