Tancul meu

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

superb, ma duc sa-mi iau si eu unu :p cat a costat toata afacerea ?

Comment

Bravo Jiji, a iesit super, sper sa o vad cat de curand in realitate, nu?
      , sunt cu ochii pe voi !
      :thumbsup:

Comment

Cost: 300 ron elronul
        150 ron manopera +vopsea
        MX-5 1.6 110cp 12.01.12(fab.2002)

Comment

Misto eleronul.De unde l-ai cumparat ?
          Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

de la pilot e eleronul. a venit prin posta
            Mai am si eleronul pt luneta dar nu-l montez pt ca nu-mi place cum se aseaza, sau poate nu stiu eu sa-l montez calumea.

Comment

e misto bv..
              sincer eu preferam o combinatie de alb cu albastru.
              poate e vreuna mestru in photoshop care sa ne faca cateva exemple..

Ca de ex...marginile albastre mijlocu alb.. si pe alb un scris negru sau tot albastru la culoarea masini.. chinezesc calumea..
              sigpic

Comment

ial cu tine duminica ca ii dam noi de cap ... ca doar nu suntem straini )

Comment

Daca nu uit sa-l pun in portbagaj o sa-l iau.

Comment

misto eleronul...abia astept sa il vad la intalnirea de duminica

Comment

Super eleronul....

Comment

Auzi mai Gica, sa-mi dai si mie sa fac o tura cu masinuta ta , ca sa vad cum e cu eleron, cred ca se simte cel mai bine de la 180 in sus, nu?
                        , sunt cu ochii pe voi !
                        :thumbsup:

Comment

Originally posted by unic
                          ...eu preferam o combinatie: marginile albastre mijlocu alb.. si pe alb un scris negru sau tot albastru la culoarea masini.. chinezesc calumea..
                          pina apare un maestru photoshop, e bun si un novice.
                          e perfect alb pe mijloc! se asorteaza perfect cu numarul de la masina .
                          pai tu nu vezi ca pe masina are doar albastru si negru?
                          sti tu ceva dar nu te-ai exprimat bine, era ok ca mijlocul sa fie din aluminiu satinat iar lateralele fibra carbon, asta ai vrut sa spui?

on topic: gxg-ule tata, arata bine, da chiar foarte bine! ma refer la original, nu la pozele editate.
                          Attached Files
                          Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

Originally posted by FLORYN
                            Auzi mai Gica, sa-mi dai si mie sa fac o tura cu masinuta ta , ca sa vad cum e cu eleron, cred ca se simte cel mai bine de la 180 in sus, nu?
                            cam de la 120 in sus se simte diferenta cu un astfel de eleron...ar avea o apasare mai mare pe puntea spate...ceea ce e bine.

Comment

Nu am simtit nici o diferenta. Bine nici nu am reusit sa merg cu 120+ pana acum. Defapt singura diferenta pe care am observat-o e ca ridic mai greu portbagajul, deoarece eleronul e destul de greu
                              Ma bucur ca va place. Acum trebuie sa urmaresc liniile eleronului si sa-i dau masinii un look mai WRC . urmeaza jante OZ WRC ,dar la anu prin vara.

Comment

frumoasa masina jeorjele... astept sa vad si clantele vopsite... tine-o tot asa...
                                unde ai vopsit eleronul si unde iai facut montajul?
                                PS. presimt ca o sa apara un expert care o sa va strice jucaria si o sa va zica ca eleronul ala e doar de aspect si ca fortele cu aeru si cu frecarea si bla bla bla , ca mai sunt si dastia care se cred experti in aerodinamica

sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google