Hai ca ti-a iesit bine masina....Arata superD
Tancul meu
Collapse
X
-
Originally posted by gxg...singura diferenta pe care am observat-o e ca ridic mai greu portbagajul...
Originally posted by sonykelPS. presimt ca o sa apara un expert care o sa va strice jucaria si o sa va zica ca eleronul ala e doar de aspect si ca fortele cu aeru si cu frecareaDaca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
Asta e bun in loc de masa de calcat, acasa.
Glumeam , arata bine eleronul, nu cred ca merita vopsit pe mijloc, mai bine il lasi asa.
Comment
-
Originally posted by SUPERCARcam de la 120 in sus se simte diferenta cu un astfel de eleron...ar avea o apasare mai mare pe puntea spate...ceea ce e bine.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Gxg-ule eu unu zic ca de fiecare data sa ti-l iei in casa ca nu se stie.Eu de multe ori ti-am zis ca-i sta mai bine pe masina mea ).Ar fi culmea in caz ca i-l fura cineva Domane fereste sa casune pe mine ))))Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
Din pacate nu am alte poze. Astea sunt facute pe la intalniri. Ala din poze e fratimiu . Acum masina e prea jegoasa ca sa mai apara bine in poze.MX-5 1.6 110cp 12.01.12(fab.2002)
Comment
Comment