Tancul meu

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Hai ca ti-a iesit bine masina....Arata superD

Comment

Originally posted by gxg
      ...singura diferenta pe care am observat-o e ca ridic mai greu portbagajul...
      vezi ca poti regla din cele 2 arcuri care tin capota. nu bag mina in foc ca s-ar putea regla, dar poti face tu o gaura in plus ca sa iti mearga mai usor. sau pui telescoape, o sa fie si mai fain :d

Originally posted by sonykel
      PS. presimt ca o sa apara un expert care o sa va strice jucaria si o sa va zica ca eleronul ala e doar de aspect si ca fortele cu aeru si cu frecarea
      asta nu-i nimic, sa vezi cind o sa-i zica ca arata numa bine pentru pus rufele la uscat pe el, lucio19 a patit-o .
      Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

Asta e bun in loc de masa de calcat, acasa.
        Glumeam , arata bine eleronul, nu cred ca merita vopsit pe mijloc, mai bine il lasi asa.
        Cel mai nou proiect auto din România!
        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Pai nu-l mai vopsesc. Asta e culoare definitiva. negru pe margini, albastru pe mijloc. La faza cu masa de calcat nu ma asteptam
          MX-5 1.6 110cp 12.01.12(fab.2002)

Comment

Originally posted by SUPERCAR
            cam de la 120 in sus se simte diferenta cu un astfel de eleron...ar avea o apasare mai mare pe puntea spate...ceea ce e bine.
            eu stiam ca de la 200 incepe sa conteze aerodinamica masinii...
            Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

gxg... cand ai tras linia la ce suma ai ajuns?
              sigpic

Comment

zicea mai devreme ca 4 mil jumate
                3 eleronu si 1 jumate manopera

Comment

pai el nu prea a tras nici o linie ca a fost cadou. ce misto cand primesti cadouri de genul asta!
                  Citroen C4 Coupe 1.6 hdi 110 cp 2006 rouge lucifer

Comment

Gxg-ule eu unu zic ca de fiecare data sa ti-l iei in casa ca nu se stie.Eu de multe ori ti-am zis ca-i sta mai bine pe masina mea ).Ar fi culmea in caz ca i-l fura cineva Domane fereste sa casune pe mine ))))
                    Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

• Arata bine eleronul,dar se vedea mai bine daca facea poza privind din spate si un pic mai de sus,oricum e ceva mai aparte din cate am vazut.
                      Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• sau sa se vada toata masina din lateral spate. ar fi o priveliste!

Comment

• Din pacate nu am alte poze. Astea sunt facute pe la intalniri. Ala din poze e fratimiu . Acum masina e prea jegoasa ca sa mai apara bine in poze.
                          Attached Files

Comment

• eleronu e de la PILOT nu?
                            Am scos masina in ploaie sa se tuneze cand tuna !.......restul e LOGAN

Comment

• Da.. Cum am mai spus eleronul e de la pilot, kitul Extreme

Comment

• esti constient ca daca ai niste jenti si o suspensie sa fie ceva mai jos ar arata bestial, nu? ai grija de ea si sa iti duci proiectu la final!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google