Tancul meu

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cred ca animalul s-a speriat de niste caini care erau pe camp si a luat-o la fuga.Din nefericire s-a nimerit sa trec si eu pe acolo.Normal ca stapanii calului sunt vinovati, dar de unde sa-i iei?Asta e.Multumesc lui Dumnezeu ca fost doar atat. Putem sa-l iau in plin si venea peste mine in masina.Am avut noroc ca nu treceau masini si asa am evitat cat de mult am putut.
    Marti ma duc la service la Tulcea. Sper ca in vreo 3 saptamani sa fie gata.Da, am casco la masina
    MX-5 1.6 110cp 12.01.12(fab.2002)

Comment

• Ce naspa chiar imi pare rau ai iesit cam urat ca e si plafonu stramb si cred ca o s-a puna flexu pe el OFFTOPIC cam multi loganisti accidentatiatentie mare....
      sigpic

Comment

• Am luat azi masina. Inlocuit aripa fata, usa fata, plafon, parbriz,oglinda dreapta. Reparat usa spate, aripa spate.Vopsit ce s-a reparat si inlocuit.Total ~8000 ron.
        Foarte multumit de cum a iesit.Sunt buni baietii de la Tulcea.Sper sa nu mai am probleme.

Comment

• E bine daca au lucrat cu grija baieti, nu au schimbat si plafonu interior?(ala gri) ca in poze pare cam naspa...
          sigpic

Comment

• Am uitat sa-i intreb, iar pe deviz nu il identific. Nu stiu daca l-au schimbat, dar nu se mai vede nimic. E ca nou

Comment

• Frumos bre plv`u asta albastru ...Pacat de incident ... Sa seperam ca nu se mai intampla ...
              Logan 1.6MP

Comment

• mosule arata-ne noutatile ....pretenii stiu de ce

Comment

• bara MCV si huse noi
                  Attached Files

Comment

• in primul rand, husele sunt frumoase, iar in al doilea rand, materialul de imitatie de piele o sa te innebuneasca vara si iarna
                    sigpic

Comment

• Stiu ca se frige/ingheata chestia aia albastra.Deaia am pus doar pe lateralele scaunelor.Imi pare rau de persoana care o sa stea in spate pe mijloc(doar daca o sa fiu eu acela ).totusi am geamuri fumurii pe spate si sper sa nu fie asa mare problema. In rest sunt slabut si incap pe mijlocul scaunului unde e material textil.

Comment

• bai nea...huse exact identic si la fel am io de 2 ani pe masina :-w frumoase de altfel dar copyright totusi
                        sigpicMy ride

Comment

• La naiba.Daca stiam alegeam alta combinatie. Eu am crezut ca husele sunt unicat .Dar mi-ai dat o veste buna:tin cel putin 2 ani.

Comment

• frumoase huse, sunt speciale de logan???
                            sigpic
                            The MVP

Comment

• ti-a cazut o pleoapa...
                              Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• Husele sunt la comanda,vin perfect pe scaune;zici ca e tapiteria originala.(fara cute, umflaturi,etc.).Da o pleoapa a cazut si una nu vrea sa iasa

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google