Cam greu la taxi asa ceva.
loganul lui suru + fiat linea :)
Collapse
X
-
la ITP no problem cand se uita la o masina mai noua ca an sau dikisita treci direct.cand mergi cu una din aia care pare sa se dezintegreze atunci iti gasesc ei bube cum e si normal.
dar fiecare are un prieten mai cunoaste, un telefon etc.
am fost la ITP si la RAR cu folii argintii pe geamuri si am trecut si de frica noului cod le am ionizat sa fiu si eu in regula.
dar mai nou am auzit de la RAR ca oricine isi poate pune folii pe geamuri fara omologare doar spatele.le poti vopsi ,pune tabla ce vrei.ii intereseaza ca geamurile din fata sa fie libere ca sa vezi in oglinzi.e pe bune.
am fost eu acolo ca ia luat la un priten talonul si am auzit discutia cu politia in care sai dea talonul inapoi fara sa dea jos foliile.
asa ca puteti sa va foliati masinile.
Comment
-
ITP-ul nu se mai face fara prezenta masinii pe rampa. Se fac poze de ansamblu si in detaliu cu VIN-ul masinii... Cine nu face asa, risca amenzi babane si inchiderea statiei. Am impresia ca se ia si pirnaie pt asta.
Mi se pare un lucru normal, pt ca circula pe strazi niste troace tare periculoase. Mereu ma intreb cum iau astia ITP-ul si noi ne poticnim la niste geamuri nitel fumurii.
Comment
-
nasol... adevarul e ca nu prea se mai poate fara. Dar daca e unul cu mai multi copii pe acasa, cu parintii bolnavi si nevasta casnica, a pus-o de veselie... se inhama la rate de-l ia tremuratul pt un taxi cu aer si ABS. Si tocmai s-a terminat oferta cu ABS Plus la Dacia
Comment
-
va iesi nasol cam 99% din masinile de pe taxi sunt in rate pe ani buni sau leasing pentru ca nu se mai castiga bine si a devenit un hobi cred.
uite eu am amortizat 30% din masina si acum alta?
skimba legile de la o zi la alta.
sunt oameni disperati care au datorii mari.sunt curios ce va iesi.
Comment
-
postez aici si cateva imagini cu ultima iubire inainte de logan.a fost love story.o honda civic din 89.
avea doar 1400cm3 si 16 valve dar era o bestie.carburator pe fiecare cilindru)
consuma 13% afara din localitate
cea mai buna performanta(am facut un corado de vreo 180ps) )
Comment
-
Originally posted by surusa am geamuri fumurii.daca nu le aveam vara asta nu stiu ce faceam pe canicula fara clima.ma topeam.Forum neinteresant. Delogat definitiv.
Comment
-
Originally posted by surupostez aici si cateva imagini cu ultima iubire inainte de logan.a fost love story.o honda civic din 89.
avea doar 1400cm3 si 16 valve dar era o bestie.carburator pe fiecare cilindru)
consuma 13% afara din localitate
cea mai buna performanta(am facut un corado de vreo 180ps) )
)
Logan Ambition 1.6 8V
Comment
-
da amenda nu am rezolvato inca.in 09 noembrie am procesul.
barile asa erau negre din fabrica adica nevopsite.si a mea era versiune de top pentru anul ala.full electric,geamuri,trapa,oglinzi volan reglabil etc.sincer eu pe logan din 2006 preferance nu am ce aveam pe aia.
de mers mergea bine(fluera si cand dadeam a3a destul de mult)avea 90000 km reali.a fost masina de vacanta.nu a vazut zapada veci.acolo cel mai frig insemna vreo 15'C
Comment
-
Originally posted by fabulous4u2Dar de ce nu are barile colorate ca celelalte masini?Vad ca sunt complet negre......
la logan asa au hotarat ei ca pentru taxi vin negre.toate cele galbene de fabrica au barile negre.
acum imi plac asa.in caz ca ma atinge unul usor in parcare nu se vede nimic.nu are ce sa-mi zgarie nefiind vopsite.
in decembrie iese un bej sable metalizat si probabil la anul cumpar un prestige.
ultima achizitie o toba finala sportAttached Files
Comment
Comment