loganul lui suru + fiat linea :)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by BRUTUSANF
    Suru imi place cum se aude dar trebuia sa o turezi mai tare sa auzim mai bine si tine-o mai mult
    iti zic io ca se aude TAREEEEE...deja s-au produs vibratii in telefon cand inregistra de se aude zgomotul acela metalic...
    De turat am turat-o pana in 4000 rpm,nu trebuie mai mult,plus ca nu e masina mea,ca sa o turez de o iau dracii
    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

cred ca e mai bine fara azi am omorat masina cu talpa.
      a vrut un prieten sa vada cum se aude si iam dat de am zapacito
      am dat din 4 in 3 si am vazut ca nu e blana am bagat a2a la depasire.au facut suportii la motor de am crezut cal pierd.vai saraca masina.
      apoi ma dus altul cu un megane dci cu 120 si ma intreba cum se simte.
      am inceput sa rad eu am avut in a3a 130km/h

Comment

Originally posted by mishu_wrc
        cel mai bine suna o toba sport cand ii in sarcina. Il pui pe crististreulea sa stea pe marginea drumului si tu sa treci pe langa el
        banditule, dai idei
        avind in vedere ca faci taxi nu e chiar comoda pentru pasageri, dar cui ii pasa? daca e tinar ii place, daca e batrin nu se mai urca a doua oara :d
        ai zis ca ai pus capacul de silent, inca urla tare? las-o pina simbata sa te filmez, la mine nu distorsioneaza sunetul :d
        Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

betoooooonnnn!!!! ;)
          sigpic

Comment

pai si ce faci ?O vinzi la ala toba cu silencer ?)sau o tii ...
            Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Vedeti eu de asta am renuntat la o toba mai zgomotoasa ,asta a fost criteriul in care am ales-o ,sa nu faca zgomot mare la drum lung si sa nu ma ia politia si cea de la pilot este exact ce trebuie ,daca o sa veniti la brasov o sa o auziti ca este chiar placut sunetul ,iar ce sa zic , la 120 km/h se poate conduce
              "cromul este placerea mea"
              "cui nu-i place , valea"

Comment

am dat toba.e frumos sunetul dar nu pentru mine care parcurg zilnic tot orasul.
                acum spun si eu la fel ca dacia:cu noul logan muzica suna mai bine ca oricand.)
                se suprapunea wooferul cu sunetul tobei.
                asta e alpine-ul meu cumparat in 2005.multumit si azi
                Attached Files
                Last edited by suru; 23 November 2007, 00:29.

Comment

Originally posted by suru
                  am facut si un filmulet fara silent la toba
                  slab...foarte slab s-aude

Comment

si poze mai noi cu noul meu linea.
                    am trecut de la dacia la fiat deoarece logan nu exista bej metalizat.
                    am avut de ales intre megane lux privilege dci 85cp si linea la acelasi pret multijet 90cp emotion.am optat pentru varianta full(emotion)+senzori de parcare si scut motor.
                    pe luneta are scris blue&me standard on linea dar adevarul este ca se gaseste doar pe emotion si pe dotarile inferioare nu exista.
                    am avut discount de 7%+un set de gume pirelli pentru iarna separat de bridgestone care sunt pe masina.are standard jante pe 16 toli.
                    am vazut dupa ce am cumparat masina intamplator in autoshow ca a fost premiata "autobest 2008"
                    Attached Files

Comment

cat te-a costat ? o sa il bagi pe taxi ? sa o folosesti sanatos e frumusik masina
                      sigpic

Comment

s-o stapanesti sanatos ... foarte frumoasa

Comment

15500e cu reducere de 7% din pretul fara tva.normal era 16500e
                          eu am cam umblat pe la toate marcile de masini in drive test.
                          la fiat am fost bine primit.au fost cei mai amabili dintre toti.am facut nenumarate drive testuri,m-au contactat pe mobil,mail-uri.clar ca nu acest fapt m-a determinat sa o cumpar dar e de apreciat bunavointa lor in comparatie cu alti dealeri.mi-a placut mult design-ul masinii.
                          eram hotarat sa cumpar un grande punto.
                          dorutz@da are sa fie taxiu si am optat pentru linea fiind un pic mai spatioasa mai ales din punct de vedere al portbagajului.
                          insa grande punto cu aceasi motorizare ma rupe la demaraj.eu ating suta in 13.5sec din cauza ca e mai grea masina si punto in 11sec.
                          exista linea la acelasi pret cu a mea pe benzina care scoate suta in 9sec dar e benzinar turbo 1.4 Tjet si are 120cp.
                          al meu e un multijet de 1250 cm3 si 90cp.are transmisie pe lant si reviziile din 30 in 30.000km.turbina e cu geometrie variabila si injectia e common rail generatia a2a BOSCH

Comment

Sa o stapanesti sanatos!
                            Interiorul e din piele Alcantara cu stofa?
                            Si e foarte frumos interiorul, dar pe taxi mai mult de un an nu va rezista.
                            Cel mai nou proiect auto din România!
                            Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

suru, mult noroc cu noua masina!
                              ps: ai distributia pe lant, nu transmisia, ca doar nu-i vreun ford din 1900
                              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

da seba ai dreptate am gafat.normal am planetare :-)))) distributia vroiam sa zic
                                e un plus crem parca ar fi ursulet de jucarie.la taxi ar fi negru plusul dupa o saptamana. pielea costa 1000euro.am vorbit la Banloc unde este un tapiter auto bun si imi croieste din imitatie de piele bej huse care sa fie la fix pe masina.
                                care doriti la logan are matrita gata facuta si costa cred 80ron cu materialul lui. sunt ca cele de fabrica nu se misca si nici nu se vede ca sunt huse.
                                pe logan am avut imitatie de piele neagra din piata de proasta calitate si dupa 2 ani de taxi e ca si in prima zi.daca le dau jos e bancheta ca noua.in fata nu am pus nimic si sunt cam negre scaunele.
                                daca ar fi sa nu ma uit la bani as alege intotdeauna indiferent de marca tapiterie de piele.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google