loganul lui suru + fiat linea :)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

pai ziceai bre de consum sub 6 si etc etc
    toora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla

Comment

Originally posted by suru View Post
      petru huse am sa merg personal sa-mi croiasca dupa masina ca la a mea nu are matrita.sunt vreo 40km din timisoara si la mine nu e problema masina oricum trebuie rodata un pic.
      azi am vazut pe un megane facute de el si stau super nu se vede ca sunt huse nici la tetiere macar.au costat 100ron dar la logan sunt 80ron cred.
      care doriti nu stiu cum sa facem nu as vrea sa cumpar si sa raman cu ele.
      christian am vazut ca esti din timisoara.daca vrei vorbim si vi cu mine la banloc sa vezi ce-ti place.vino sambata la stadion la 16 si discutam.

lucianitos@sambata vin cu linea si fac cinste
      bine suru sa vi tinere si cu seminte nutline si fruti fresh pink
      sigpic

Comment

hopa!!!!!!!!!! se lasa cu seminte?!!!! wowwwwww
        Am scos masina in ploaie sa se tuneze cand tuna !.......restul e LOGAN

Comment

am dat semintele si sucul si la mareom un test drive.sper ca nu a dat turometrul peste cap.

Comment

pentru moderatori schimbati topikul in ex loganul lui suru
            ...am fost maine voi fi ieri cine sunt eu ?...
            YO2MKL
            sigpic

Comment

mai am logaaaaaaaaaanul!
              da oricum am sa-l vand pana la urma dar imi pare rau de el.grea despartirea asta.
              da merge si ex loganul cum spuneai.
              oricum raman membru al forumului.
              cei de la fiat club au 6 posturi in 2 ani de zile pe timisoara.oricum suntem prieteni si ne vedem sambata la 16.

Comment

) da si apoi am mai dat eu o punga de seminte
                sigpic

Comment

pentru cei care doriti huse la scaune.
                  am facut pentru linea.
                  pe logan stau si mai bine pentru ca are omul matrita de logan.
                  este in banloc langa deta si nr de tel.0742477138
                  Attached Files

Comment

ce faine sunt....par rezistente este numarul tipului care le face? ms
                    sigpic

Comment

da e numarul lui de tel si sunt facute bine.
                      pe mijloc au o plasa cu gaurele si in rest oricum e material iar sub material e un fel de burete subtire.nu trece praful prin ele.
                      pentru logan suni,el le face si apoi te suna cand sa mergi dupa ele.

Comment

frumoasa culoarea si jantele imi plac. sa o stapanesti sanatos.
                        Daca aveti moderatori scapati de ai si daca nu aveti sa nu va luati

Comment

se pot da jos husele pt spalat ?
                          sigpic

Comment

da se pot da jos.
                            mersi tyger jantele sunt frumoase dar la gropile noastre as fi preferat talon pe 65 nu 55 cum sunt momentan.
                            in timisoara drumurile sunt praf.

Comment

Salut..care-i treaba cu geamurile la taxi?Ai idee?Pe langa ceea ce scrie in lege,la mine in oras a scos si consiliul local ordonanta ca nu ai voie cu nimic pe geamuri..si acum politia imparte amenzi la baietii cu folie llumar,chiar daca au timbre si certificat rar..oare e corect?

Comment

Nu e treaba politiei.Suru a facut contestatie,si a castigat,pentru ionizate.Nu e treaba politiei la taxiuri,e in legea taximetriei,data de primarii,nu are nici o treaba politia...
                                Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google