loganul lui suru + fiat linea :)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

nu-i cam mica...
    glumeam ... chiar arata bine mai da ceva caluti in plus
    http://images.spritmonitor.de/248421.pngPrestige1.5dci

Comment

am la ea si capac sa o pun pe silent)
      abia astept sa o turez un pic cu toba pusa sus
      am dat 3mil pe ea de la un prieten.a spart motorul si pe moment nu mai avea nevoie de ea.

Comment

scump domnu scump dincolo era mai ieftin
        toora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla

Comment

scump si face galagie mare cred ca va trebui sa o dau jos.

Comment

hahhahahah..pai de ce ai pus-o?nu ca sa faca galagie ?
            pune un filmuletz sa vedem cum se aude :p
            Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

las ca fac unul pe lumina maine.infernal.
              inauntru se aude rau de tot parca nu as avea toba.
              arata beton.avion.
              pun maine poze si film sa raman cu amintirea macar.

Comment

am facut si un filmulet fara silent la toba

Comment

Se aude meserie si arata bine...As fi curios dupa ce vii de la un drum lung ce senzatie ai.Mult succes in continuare!
                  Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Suna belea) , da de ce ii asa mare distanta de la spoiler la toba???

CE parere au clientii???
                    ...de doi lei :p

Comment

Se aude super fain...vezi cum rezolvi cu distanta de la spoiler la toba ;)

Comment

si eu sunt de aceias parere.. e prea lasata in jos.... daca mam uitat bine.. incape exact in locu ala de la spoiler...sunetu misto...
                        sigpic

Comment

Suru imi place cum se aude dar trebuia sa o turezi mai tare sa auzim mai bine si tine-o mai mult
                          "cromul este placerea mea"
                          "cui nu-i place , valea"

Comment

cel mai bine suna o toba sport cand ii in sarcina. Il pui pe crististreulea sa stea pe marginea drumului si tu sa treci pe langa el
                            ...de doi lei :p

Comment

ok in sarcina suna rau de tot.infern.parca ar atinge in caroserie asa rezonanta are.
                              cristi xp a turato el va monta una identica si a mea din cauza ca face prea mare galagie va fi pusa pe alt logan(TM 33 MAT).va fi si el un nou membru pe forum.deocamdata e stock masina lui.
                              abia azi am pus silentul si e mai bine.fara silent urla ca naiba in interior de parca ai merge cu lamborghini)
                              eu cum parcurg 150-200km doar in oras ma inebuneste.
                              distanta am lasato pentru ca nu intra in locas.si daca face minimul de balans ar lovi spoilerul.ganditiva ca gaura acea e facuta pentru teava stock in caz ca joaca sa nu atinga.
                              arata mai bine jos.imi place ca se vede si din lateral.
                              de iesit la fel mi-au zis ca trebuie sa fie un pic mai afara sa nu bage gaze sub spoiler.

Comment

Originally posted by suru
                                ok in sarcina suna rau de tot.infern.parca ar atinge in caroserie asa rezonanta are.
                                .fara silent urla ca naiba in interior de parca ai merge cu lamborghini)
                                eu cum parcurg 150-200km doar in oras ma inebuneste.
                                .
                                De asta mi-e mie teama,ca face prea mare galagie si ca se aude prea tare in interior.Ma gandesc cum ar face pe A2 cu 120 la ora,cum mi-ar bubui in cap .Vorbesc la general,nu despre toba lui suru.
                                Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google