loganul lui suru + fiat linea :)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

pai cum luam legatura cu baiatu ala pt huse ?

Ps : ce ai facut cu loganu? l-ai dat ? ms
    sigpic

Comment

foarte frumos fiatu linea , sa il stapanesti sanatos , si masina chiar merge foarte bine , trebe sa o uzi :P
      Mereu superiori unui sat cu caini si oi

Comment

cum dam si noi de domnu cu husele? suna tentant

Comment

petru huse am sa merg personal sa-mi croiasca dupa masina ca la a mea nu are matrita.sunt vreo 40km din timisoara si la mine nu e problema masina oricum trebuie rodata un pic.
          azi am vazut pe un megane facute de el si stau super nu se vede ca sunt huse nici la tetiere macar.au costat 100ron dar la logan sunt 80ron cred.
          care doriti nu stiu cum sa facem nu as vrea sa cumpar si sa raman cu ele.
          christian am vazut ca esti din timisoara.daca vrei vorbim si vi cu mine la banloc sa vezi ce-ti place.vino sambata la stadion la 16 si discutam.

lucianitos@sambata vin cu linea si fac cinste

Comment

pai lucram pe incredere surule ......nu se pot trimite prin posta cu ramburs? eu neaparat vreau . asa pe ingrii inchis sau chiar imitatie de prestige SERIOS vorbesc nu abureli .....un nr de tel a lu baiatu ala , ceva id de mess.....te rog
            sigpic

Comment

face doar imitatie din piele la logan ? ... daca ai idee sa poata face din panza... sau combinatie panza/imitatie piele discutam cu bani in avans etc ... fara probleme de genu seriozitate ...

p.s. eu am MCV ;)

Comment

Frumos Fiatul Surule! Sa ai grija de el, sa-l uzi sambata si iti mai zic un lucru din propria experienta: sa nu dai masina pe mana nimanui (doar pe mana mea)
                sigpic

Comment

mam inscris pe lista pt samabata

Comment

bigman de ce esti egoist,eu mam inscris primul la drive test pe trocariciu lui suru,dar dupa cum sustine el (e vorba de suru) nici macar cu 1.4 nu se poate compara
                    toora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla

Comment

Suru, motorul ala pur si simplu nu exista sub 2000 de ture .. ca sa scoti din el aia 90 de cai trebuie dus in ture bine de tot.. aproape ca un benzinar.

Peste 130 km/h de asemenea este foooarte lesinat.

S-o stapanesti sanatos! E o alegere buna!
                      numar secundele

Comment

pentru cei care doriti huse am sa merg vineri sau sambata cu a mea si cu un prieten pentru logan.am sa pun poze cu husele.
                        da masina trage bine dupa 100km/h dar pana acolo ma afuma si un 1.4mpi.exista la acelasi pret un Tjet pe benzina de 1.4 si 120cp care ajunge in 9sec la suta.benzinar rules!

Comment

pai ia surule sa bagi poze cu husele sa nu ne uiti te rog . Io vreau !!
                          sigpic

Comment

pacat ca au inkis topicul diesel vs benzina.
                            masina trage bine super bine cu ajutorul turbinei intre 2-3000rot/min insa daca vrei sa sprintezi in oras de pe loc la vreo intersectie nu se compara cu un benzinar.parca se ineaca.am incercat laguna de 140cp si e la fel.tractoras

Comment

Cu Loganul ce ai facut Surule? L-ai dat? Daca nu, am eu o idee geniala: vino cu amandoua la intalnire si facem liniute intre ele sa vedem daca ai avut dreptate si 1.4 chiar trage mai bine, ca altfel nu te cred
                              sigpic

Comment

e la mcdrive cu anunt in geam.mai benzinarul e benzinar.imi pare rau ca am luat diesel.am cu un litru mai putin consum ca benzinarul dar oricum e mai scumpa motorina asa ca am cam luat plasa.
                                la taxi e bun dar raman adept al benzinarelor.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google