loganul lui suru + fiat linea :)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Din cate stiu eu mi se pare ca au imputernicit politia..de exemplu pana acum politia nu se uita la aparatul de taxat,adica nu avea competenta.acum insa au dreptul sa verifice...si chiar daca nu e treaba politiei..tot trebuie sa merg la rar pentru autorizatie..eu abia acum vreau sa bag masina la taxi si nu stiu daca sa-i mai pun folia pe geamuri..oricum am trimis un mail la rar si atept raspuns de la ei.

Comment

Salutare...acum ca loganul a cam trecut pe locul 2 nu vrei sa dai triplele...la un super pret...? ?
      0.9 tce SL plus

Comment

Eu am castigat procesul cu geamurile ionizate.
        cei de la RAR vor spune ca nu e voie ca si cei de la primarie.
        in legea taximetriei spune ca trebuie sa se vada prin geamuri.
        politia nu te poate amenda pentru ca e greu de spus prin care folie se vede si prin care nu.depinde de multi factori:luminozitate,starea vremii,etc
        eu prin geamurile de fata vedeam totul.in spate erau mai inkise dar in anumite imprejurari se vedea si prin cele de spate.
        am sa pun si pe linea in spate dar nu o folie foarte inchisa ci una mai deschisa.
        instanta a hotarat ca geamurile mele ionizate nu pun in pericol viata si integritatea pasagerilor.
        ion coog nu am inteles ce sunt alea triple.oricum am vandut de pe el totul in afara de geamurile ionizate si alarma.

Comment

Ma refeream la stopurile de pe spate......la ce pret le-ai dat?...sa vad daca imi pare rau?
          0.9 tce SL plus

Comment

Am inteles de la un prieten din primarie ca s-au interzis geamurile acoperite la taxi din cauza ca noi putem transporta infractori fara sa-i vada nea' meletianu...da' eu cand ii duc de la c'rve sau de la hoteluri ieftine ,lor nu le convine sa se ascunda dupa geamurile fumurii?Numai eu stiu cati oameni importanti ''cica'',au vrut taxiuri cu geamuri fumurii..acum pe bune....

Comment

2milioane si am primit unele stock.
              da o sa punem draperi sau jaluzele pe masini.
              infractorii oricum in timisoara umbla toti cu numere de franta si germania.au folie neagra toti si pe fata ca nu vezi cine e la volan.sunt cunoscuti,incalca orice regula iar cand sunt opriti vezi ca se deschide un pic geamul si pleaca mai departe.daca cumva te loveste vreunul din ei poate fi politia de fata ca se fac ca nu vad.am vazut multe faze in care politisti sau facut mici in fata unora cu cefe groase.le e frica de ei.ei se leaga doar de oameni normali sau civilizati iar daca e vreun smeker tremura.

Comment

Surule, fiatul e diesel?
                sigpic
                Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

Da e un multijet diesel.
                  parcurg destui kilometri altfel as fi ales un tjet pe benzina de 1.4 si 120cp.
                  asta e sistemul blue &me.stiam sa-l folosesc in afara de comanda vocala.am vazut in clipul asta pe un bravo.asa am descoperit ca am si eu .http://www.youtube.com/watch?v=aFVS8...eature=related
                  Last edited by suru; 9 September 2008, 12:53.

Comment

Frumos Km fara probleme si la multi clienti
                    http://img229.imageshack.us/img229/8592/sigpic3405.png

Comment

• Mersi momentan doarme in service.Ma lovit o baba de 70 ani.
                      primeste o aripa,bara si un far nou.Asta e.

Comment

• nu s dc ii mai lasa sa circule pe astia batranii..:| sunt bombe pe roti

Comment

• Originally posted by suru View Post
                          si poze mai noi cu noul meu linea.
                          am trecut de la dacia la fiat deoarece logan nu exista bej metalizat.
                          am avut de ales intre megane lux privilege dci 85cp si linea la acelasi pret multijet 90cp emotion.am optat pentru varianta full(emotion)+senzori de parcare si scut motor.
                          pe luneta are scris blue&me standard on linea dar adevarul este ca se gaseste doar pe emotion si pe dotarile inferioare nu exista.
                          am avut discount de 7%+un set de gume pirelli pentru iarna separat de bridgestone care sunt pe masina.are standard jante pe 16 toli.
                          am vazut dupa ce am cumparat masina intamplator in autoshow ca a fost premiata "autobest 2008"
                          nu te supara ca te intreb dar eu inteleg prin scut la motor "blindajul" de pe dacie.......vrei sa spui ca fiatul il da optional?????

Comment

Working...
                          X
                          Anulare DPF
                          Politica de Securitate Google