loganul lui suru + fiat linea :)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• loganul lui suru + fiat linea :)

logan preferance de 1,4 dar vine la anul poate altul de 16v cu mai multi caluti.
    benzinar forever diesel never
    Attached Files

desi sunt taxi cred ca pun o evacuare sport si sper sa nui deranjeze pe clienti

Comment

Imi place culoarea, pacat ca nu le vopseste si spoilerele...
      O intrebare: din cate stiu io la masinile de taxi se interzice sa pui folie pe geamuri si la tine am vazut ca ai....nu ai probleme cu politia?????

PS: multi km fara probleme si sa ai cat mai multi clienti
      ...de doi lei :p

Comment

Originally posted by suru
        le dai casti antifoane

Comment

Originally posted by mishu_wrc
          Imi place culoarea, pacat ca nu le vopseste si spoilerele...
          O intrebare: din cate stiu io la masinile de taxi se interzice sa pui folie pe geamuri si la tine am vazut ca ai....nu ai probleme cu politia?????

PS: multi km fara probleme si sa ai cat mai multi clienti
          eu vad ca e ionizat ....
          Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Preferance cu jante de Ambition.
            Sa o stapanesti sanatos si multi km fara probleme.
            Cel mai nou proiect auto din România!
            Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Sa o stapanesti sanatos si multi km fara probleme.

Comment

Originally posted by suru
                Pe mine daca o sa ma prinzi ca si client sigur nu o sa ma deranjeze
                Sa-ti stapanesti sanatos si fara incidente masina si poate ne vedem la vreo intalnire in Timisoara.
                sigpic

Comment

da e un preferance si am pus jantele de pe ambitionul albastru (TM 13WRC).
                  el sia pus de 17 cred si eu vroiam jante pentru gumele astea pentru ca celelalte au ramas cu gumele de iarna.
                  da geamurile le am ionizat in timisoara la baietii din mehala.
                  da asta cu geamurile scrie doar in legea taximetriei ca trebuie sa se vada prin ele.prin alea de fatza se vede.sunt omologate dar depinde de cine dau la RAR cand pun viza anuala.as fi in stare sa le dau jos o data pe an si sa le si pun inapoi doar sa am geamuri fumurii.daca nu le aveam vara asta nu stiu ce faceam pe canicula fara clima.ma topeam.
                  Last edited by suru; 16 August 2007, 10:00.

Comment

sa-l stapinesti sanatos si sa nu ai parte de curse fara clienti

Comment

misto ..sa o stapanesti sanatos....
                      sigpic
                      astra h 1,7 cdTI

Comment

succes cu 16v-ul, respect pentru ceilalti participanti la trafic si cit mai multe curse banoase.

Salut-o pe "maimuta" din partea mea... Daca nu e la tine in masina, sigur e pe la vreun coleg
                        _
                        B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

Pai cand faci itpul la 6 luni cum faci cu geamurile, ca nu numai in legea taximetriei este valabila treaba cu geamurile care au transparenta redusa ?
                          LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

Originally posted by dan.gutu
                            Pai cand faci itpul la 6 luni cum faci cu geamurile, ca nu numai in legea taximetriei este valabila treaba cu geamurile care au transparenta redusa ?
                            se descurca ca e baiat mare si in romania poti face aproape orice cada ai bani
                            sigpic
                            astra h 1,7 cdTI

Comment

ITPul pe la noi prin RO se face si fara sa mergi cu masina )
                              Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google