If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
auzi, dar nu gaseai un loc mai bun pentru filtre? is faine ca sunt la culoare (albastre) dar forma lor nu prea e potrivita locului... parca e ceva ce te zgarie pe retina cind te uiti la poza aia mai de la deal... sau poate e doar din cauza pozei, poate in realitate se vede mai bine.
Oricum, nota 10+ pt audio si pt capacelele jantelor
vezi cum faci cu fibra pe fata de usa, daca te gindesti la asa ceva... o sa fac un topic nou cu masina unui prieten care a a parut si pe la B1TV, care are fete de usi turnate in fibra. Arata excelent pentru un show, insa pentru o masina de zi cu zi este dezastru. Crapa, trosneste, se desprinde, face zgomote parazite cind dai volumul spre maxim, etc. Usa este un element supus vibratiilor si socurilor.
Eu spre exemplu, am ascuns filtrele in usa... Bine, initial filtrele aratau ca naiba, erau cele originale de DLS B5, insa ulterior am schimbat sistemul si mi-au venit niste filtre aratoase. Am vrut sa le las si eu la vedere, dar am stabilit ca era prea multa munca si am renuntat... Acum sunt prinse direct de tabla peste un strat de folie bituminoasa ca sa nu trepideze. Oricum voi renunta la muzica in momentul in care voi inscrie masina la raliuri :P
o poza cu playerul imediat dupa ce a fost instalat,iar restul cu noile consumabile:placute frana Ferodo Premier
filtru ulei,filtru aer Mann Filter
ulei Elf Ecellium 5w40 ldx full sintetic
bujii Beru Ultra X Platin cu 4 electrozi
aditivi ulei motor si cutie de viteze Prolong
p.s. datele de pe poze nu corespund pt. ca am uitat sa setez data
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment