Deci poti pune poza care te-am rugat mai sus?Merci.
My PWR
Collapse
X
-
sunetul e benga.
intrebari: Jantele is interesante, ce marca sunt? Dau bine cu efectele alea albastre pe ele, se potrivesc cu masina
De ce ai montat anvelope mai mari pe spate? Stii ca acest lucru iti creeaza probleme in situatiile limita? (deie Domnul sa n-ai parte de asa ceva, dar cum traim in secolul vitezei si sunt multi timpiti pe sosea, trebuie sa te feresti de ei...)
Comment
-
Aici Dsign are dreptate,se folosesc anvelope mai late pe spate numai cand autovehicolul are tractiune spate, la viteza mai mare o sa simti o usoara instabilitate, mai ales in viraje,o sa ai o senzatie ca masina se duce stanga-dreapta, si eu am incercat chestia asta.LOGAN--> <--TOYOTA
Comment
-
ei, nu vreau sa-mi dea mie dreptate ca poate a avut vreo alta logica treaba asta.
Dar sa nu bage iara chestia cu gusturile, ca ala este tertip pentru a inchide gura criticilor
A, inca o chestie: @PWR, ziceai de mine ca sunt Rally Wannabe... te-am prins acilea... de unde vine nene PWR ? a?
Comment
-
dsign ai dreptate in privinta cauciucurilor vreau sa le dau jos de pe spate sa pun maxim 225/45 daca nu gasesc 215/45.
Poze: cu folia de carbon de pe stalp
cu angel schimbat
cu mijlocul jantelor (scuze dar or fost murdare....)
cu o mica chichita de la usa.....beat me if you can !!!
Comment
-
-
alea galbene sunt urate,e nasol ca dupa ce dai 7,5 mil pe faruri sa mai dai inca 2 mil sau cat costa ledurile albe ,puteau sa le faca de la inceput albe ,dar cum s-ar mai dezvolta inca o industrie pe langa cea de angel eyesuri?Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Originally posted by PWRam schimbat led-urile care lumineaza-n cercuri ca m-am saturat de galbeata aia de fabrica...cutia aia albastra este crossover-ul de la sistemul de componente din usiLOGAN--> <--TOYOTA
Comment
-
pe scurt pe faruri am dat 950 lei + curierul au fost si rahaturile alea de pleoape incluse.....ledurile nu sunt scumpe de loc.........2500 de lei VECHI bucata pe cuvant.numai ledurile au fost schimbate dar este o treaba mai mult decat nasoala pentru ca trebuie data bara si farurile jos,in plus duliile cu leduri se scod greoi si (ledurile)trebuiesc dezlipite si lipite(cositorite) la loc,deasemenea sa stiti ca sunt 2 leduri per inel.sa iti iei led de 3 mm cu 10000 de lumeni,alea-s adevarate!beat me if you can !!!
Comment
Comment