Va salut pe toti! Am decis sa va prezint si eu masina: Logan facelift Laureate 1.5 dCi 85 CP, culoarea gris platine. Eu am vrut Prestige dar cand am dat comanda nu era disponibila, asa ca am ales ca optional doar ABS-ul si am renuntat la jante de aluminiu, geamuri electrice spate (acum imi cam pare rau ca nu le-am pus si pe astea), radio CD MP3 (asta chiar nu imi trebuia ca am avut eu un Pioneer DEH-P40MP). Masina o am din 18.11.2008, pana acum am parcurs 2200 km. Momentan nu am poze cu ea dar arata exact ca aceasta.
1.5dCi 85CP
Collapse
X
-
Originally posted by alindrgn View Postfaina...eu in locul tau mai asteptam pana aparea prestige...sau daca nu, luam full option laureate.
asteptam si poze cat mai curand
Comment
-
Originally posted by florentin84 View Postnu puteam sa mai astept pana la prestige ca pierdeam prima de casare de la programul rabla si 800 E este ceva decat nimic. oricum celelalte optionale nu ma interesau, cum am mai spus regret doar geamurile electrice spate acum.Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
Frumoasa masina sa o stapanesti sanatos!!
Baga o folie si jante ca pe culoarea ce o ai tu da cel mai bine!!!
Ai montat p40mp? esti multumit de el?
Comment
-
Originally posted by 89.MIR View PostFrumoasa masina sa o stapanesti sanatos!! Baga o folie si jante ca pe culoarea ce o ai tu da cel mai bine!!! Ai montat p40mp? esti multumit de el?
Comment
-
Sa o stapanesti sanatos!
Airbaguri laterale de ce nu ai pus? Sau nu conteaza siguranta pentru tine?
Comment
-
multumesc. nu stiu ce sa zic despre airbagurile laterale, am auzit cateva cazuri in care nici cele frontale nu au sarit la logan dar cele laterale. sper sa nu am incidente de genul asta si nici nu doresc cuiva acest lucru.
a si inca ceva doar in romania cred ca se poate lansa un model de masina si o anumita echipare sa fie disponibila ulterior si ca producator sa poti pune in cazul de fata pe un laureate tot ce are un prestige, adica ei dispuneau atunci de piesele ce echipa un prestige dar ziceau ca e diponibil ulterior, nu mai stiu cum vine asta...
Comment
Comment