1.5dCi 85CP

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

cine are curaj sa i faca resoftare la o masina noua in garantie ???!

Comment

@SUPERCAR - nu-mi inspira incredere resoftarile astea, eu cred ca sunt un compromis ca si cum ai face overcloking la un procesor de pc, si peste astea vorba lui Alex21 mai e si in garantie.
      sigpic

Comment

nu se vede ca ai facut resoftare...doar la uzina poate sa detecteze ca ai remapat-o...nu-ti fa probleme cu chestia asta. si pana la urma, sincer vorbind, ai garantie, dar n-ai. mai bine te lasi pagubas decat sa iti stresezi nervii cu aia...orice problema ai avea si e acoperita de garantie, tot iti gaseste ceva sa te scoata din garantie, chiar daca nu are nici o legatura cu problema ta. parca Cristixp a patit una ca asta, cu conductele de ac si i-a zis ca din cauza jentilor i-au crapat, si nu i le-au schimbat pe garantie
        Last edited by B 83 RMJ; 30 December 2008, 11:29.
        Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Originally posted by florentin84 View Post
          @SUPERCAR - nu-mi inspira incredere resoftarile astea, eu cred ca sunt un compromis ca si cum ai face overcloking la un procesor de pc, si peste astea vorba lui Alex21 mai e si in garantie.
          A facut atata lume,nu ai fi tu primul care isi face si la garantie nu apare nimic,deci nu pierzi nici o garantie,pana acum nu a pierdut nimeni garantia din cauza asta,stai linistit.

Comment

dar va merge masina mai bine si va si dura motorul in timp, adica nu-i scade viata?

Nu mai cita postul anterior! ! !
            Last edited by darksid3; 2 January 2009, 11:08.
            sigpic

Comment

De mers iti dai seama ca va merge mai bine,o sa ai 105CP vei face depasiri mult mai lejer cand ai masina incarcata,demaraj mai bun,timpul 0-100km/h va scade cu 2 secunde,vei avea in jur de 11 secunde.
              Daca nu fortezi motorul sa mergi toata ziua in blana cu el nu va fi afectat prea mult.
              Si mai ai varianta unichip...un modul cu 2 harti la alegere,pentru uz normal zi de zi oras,o tii pe stock 85cp,si cand putere mai multa treci pe 105cp totul simplu dintr-o apasare de buton din masina.

Comment

off topic: Supercar:Esti atotsiutoru vad,ca te pricepi la toate oare de unde ?
                De ce nu faci asta pe masina ta, inainte de a da sfaturi
                Florentin: Din remapare nu ajungi la 105cp,dar 100cp o sa ii ai garantat,daca montezi butonul pentru alegerea hartii nu poti merge ori pe 85cp ori pe 100cp, asta o poti face numai daca ai 2 calculatoare pe masina,al II-lea fiind unchipul.
                Motorul nu va avea nicio problema daca o remapezi,dar si cu remapare si cu unchip viata motorul va scadea foarte putin.
                Last edited by Andrey RS; 30 December 2008, 23:00.

Comment

Originally posted by Andrey dci View Post
                  off topic: Supercar:Esti atotsiutoru vad,ca te pricepi la toate oare de unde ?
                  De ce nu faci asta pe masina ta, inainte de a da sfaturi
                  Florentin: Din remapare nu ajungi la 105cp,dar 100cp o sa ii ai garantat,daca montezi butonul pentru alegerea hartii nu poti merge ori pe 85cp ori pe 100cp, asta o poti face numai daca ai 2 calculatoare pe masina,al II-lea fiind unchipul.
                  Motorul nu va avea nicio problema daca o remapezi,dar si cu remapare si cu unchip viata motorul va scadea foarte putin.
                  asta suna interesant, chiar imi place ce aud aici. oricum daca voi face pasul asta ma voi documenta. daca aveam mai multi bani imi luam o masina mai puternica dar in cazul asta ma multumesc cu ce am.
                  tin sa precizez ca orice modificare adusa costa si in momentul de fata nu am bani pentru asa ceva.
                  Last edited by florentin84; 31 December 2008, 00:20.
                  sigpic

Comment

Originally posted by SUPERCAR View Post
                    timpul 0-100km/h va scade cu 2 secunde,vei avea in jur de 11 secunde.
                    Timpu 0-100 km/h nu va scadea mai mult de 1 secunda la dCi-ul cu 70 CP.
                    Cel mai nou proiect auto din România!
                    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

pai e de 85 de cai, dupa cum scrie in titlu...inseamna ca ajunge la 2 secunde cum a zis supercar
                      Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Da, la 85 CP sa zicem ca ajunge la 11 secunde, desi nu cred, daca se testeaza cu Gtech...
                        Cel mai nou proiect auto din România!
                        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Originally posted by andrei View Post
                          Timpu 0-100 km/h nu va scadea mai mult de 1 secunda la dCi-ul cu 70 CP.
                          De unde stii,ai dci de 70cp si i-ai facut remapare,sau vorbesti din auzite?
                          In topic-ul asta vorbim de masina lui florentin care are 85cp stock...iar cu remapare va castiga 20cp...si automat din asta timpul 0-100km/h ii va scadea cu 2 secunde(la fel daca avea 70cp si trecea la 90cp).

Comment

la multi ani si un an mai bun decat cei trecuti!

am fost acum de revelion la sibiu, am facut in jurul a 800 km, nu stiu exact ca nu am resetat si km partiali doar consumul si am inregistrat un consum de 5.2 %, ce parere aveti? pe autostrada am mers cu 140km/h, in rest cu cat s-a putut, ce-i drept m-au enervat speedcam-urile instalate pe traseu, detaectorul nu prea m-a ajutat (mult mai bun fiind un gps pentru astea), cred ca pe langa una am trecut cu mai mult de 50 si la dus si la intors, acum astept sa vad daca imi vine vreo "felicitare" acasa si pe unele portiuni am mers cu viteza a IV-a, ca daca mergeam cu a V-a era subturat motorul.
                            Last edited by florentin84; 6 January 2009, 18:26.
                            sigpic

Comment

de cand am masina am intampinat doua probleme si pana acum nu am rezolvat niciuna
                              prima este legata de zgomotul pe care-l face capacul de pe motor, pe care am mai facut-o cunoscuta si aici
                              iar cea de a doua este din cauza nivelului de carburant care a ramas blocat la 8 liniute.
                              sigpic

Comment

@florentin bucurate si tu ca e la 4 liniute, e ceva bine, ai carburant (cel putin in calculator). daca inca mai ai casco sau garantie, da o fuga la service si zi-le de calculator... trebuie sa ti-l schimbe... dar incearca sa ii faci plinul vezi daca se ridica, daca da, nu are nimic. daca nu se ridica, s-a blocat
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google