asta este incercarea mea de a iesi putin din tiparul masinilor stoc.sunt de abia la inceput dar in cateva zile voi termina barile si voi monta noile praguri.astept comentarii,bune sau rele asupra aspectului.numai de bine tuturor si conduceti prudent.dupa cum se vede si in poze avem o gasca destul de mare de loganisti la navodari care sunt pasionati de masinile lor
My car ZBF-ul
Collapse
X
-
Sa o stapanesti sanatos si multi km fara probleme.
Imitatia de lemn de pe consola e frumoasa.
Comment
-
Originally posted by alexzbfdupa cum se vede si in poze avem o gasca destul de mare de loganisti la navodari care sunt pasionati de masinile lor
doar ce sa facut o intalnire cu membri din constanta,ma mir cum de nu ai fost si tu,poate data viitoare ne onorezi cu prezenta tu si toti prieteni tai cu logan
Comment
-
multumesc pentru comment-uri tuturor.sa o iau cu inceputul:poze cu bordul voi pune in limita timpuli disponibil,masina are nr de buc pt ca este in leasing,iar pe tine GXG-ul te astept intr-o seara la casa de cultura sa imi dai un sticker si sa stam la o barfa.bafta multa tutror si conduceti prudent
Comment
-
Frumoasa masinuta,sa o stapanesti sanatos si fara incidente.Numai bineFacebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
new pictures cu zbuf)
am mai gasit cateva poze interesante care sper sa va placa si sa le comentati cu placere
Comment
Comment