LUV'ul Meu

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• LUV'ul Meu

Este o masina ca toate celelalte...Ambition 1.4 din 2005...e a mea din luna mai 2008 si singurele modificari aduse sunt maciulia de sandero,4 boxe Blaupunkt,autocolantul de pe stalpi si Led'urile de la bord schimbate.Intentionez sa-i adaug geamuri electrice (poate ma ajuta si pe mine cineva cu niste preturi,dealeri,sa nu-mi iau teapa de undeva...etc)CB si cred ca sistemul de alarma si inchiderea le voi muta pe cheie cu butoane...A!si o sa modific poza de la bord e cam neclara.

Nu mai scrie cu sh, tz, k, etc.

Iata si pozele...m-am cam incurcat p-aici prin comenzi :P
    Attached Files
    Last edited by Cezar; 3 January 2009, 18:05.

"interesting"
    Bafta!
    aham......Restul e LOGAN

http://www.youtube.com/watch?v=LFMrhczwez8

Comment

E Ambiance . Ma miram de ce a trebuit sa-i pui 4 boxe , pentru ca Ambition le are deja puse din fabrica+ geamuri electrie , nu exista motor de 1,4 pentru el , etc..

Comment

asa Ambiance ca m-am incurcat aici cum denumirea

Pai boxe avea...pe fatza din fabrica si erau cam bubuite iar pe spate n-avea deloc
        Last edited by pacoste; 3 January 2009, 16:40. Reason: Automerged Doublepost

Comment

luminite i-ai pus, arata bine;
          avand in vedere ca nu ai AC ca si mine, iti recomand o folie pentru la vara

"Stiu ca nu stiu nimic, dar stiu ca pot sti mai mult decat stiu" (Socrate)

Comment

frumoasa foc !!..ce natie este mp3-ul ala ?

Comment

Mp3'u e o coaja de pe Italia il tin mai mult pt mufa USB (are si card de memorie):P iar despre AC sincer as putea zice ca nu-mi trebuie da' folie o sa-i pun dupa ce fac ITP'ul la primavara
              Last edited by Cezar; 3 January 2009, 20:52.

Comment

draguta masina...poate o sa treci si pe intalniri sa ne-o prezinti live...bafta in continuare
                low....&.....slow

Comment

Sfatul meu e sa pui folie llumar sau ceva calumea ca daca nu degeaba o pui ca se decoloreaza si nu prea respinge caldura.........si se vede de la o posa cai de calitate!!!
                  bafta
                  MIR.ul Meu http://www.loganclub.ro/forum/cam_as...61.html?t=3761

Comment

Am sa incerc sa ajung si pe la intalniri...

Comment

Salut! S-o folosesti cu folos! Parerea mea este sa-ti iei niste gume ca lumea, daca ai cumva Kormorane, dupa aia ce ai zis tu , plus proiectoare de ceata! Bafta!
                      LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

Am Montana pe ea...arata binisor...mai merg vreo 20-30 000 km

Comment

Arata bine masina,sa o stapanesti sanatos.

Comment

sa o stapanesti sanatos , arata bine
                            b 89 plk

Comment

Sa o stapanesti sanatos ...si sfaturi privind modificarile pe care zici ca vrei sa le aduci sigur gasesti la baieti din LoganClub Mioveni si Pitesti...deci te asteptam la intalniri si spor la modificari

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google