Logan Rosu B 91 EML

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Felicitari pentru tuning si sa o stapanesti sanatos! am vazut ca ai woofer Blaupunkt, poti sa dai putin cu parerea despre el?

Comment

Sa o stapanesti sanatos si sa ai griza de ea.

Buna alegere cu toba. Acum ar mai trebui niste jante eventual pe 17" sa arate super.

Autocolantul pe plafon unde l-ai pus si cat te-a costat?
      sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

Felicitari pentru modul in care o ingrijesti; as vrea si eu cateva detalii despre toba + montat, ma refer aici la preturi. KM fara probleme in continuare !
        9! 9! 9!
        sigpic

Comment

frumos golanshu tau ..culoare imi place cel mai mult :P

Comment

Originally posted by cristivsb View Post
            Felicitari pentru tuning si sa o stapanesti sanatos! am vazut ca ai woofer Blaupunkt, poti sa dai putin cu parerea despre el?
            Salut! Despre sobwoofer ce pot sa iti spun doar ca se aude bine mai ales ca eu am toata instalatia audio Blaupunkt.

Originally posted by B-53-SDP View Post
            Sa o stapanesti sanatos si sa ai griza de ea.

Buna alegere cu toba. Acum ar mai trebui niste jante eventual pe 17" sa arate super.

Autocolantul pe plafon unde l-ai pus si cat te-a costat?
            Salut si ma bucur ca iti place masina mea!In legatura cu jantele o sa imi cumpar luna viitoare dar nu pe 17 pentru ca nu vreau sa am probleme cu politia asa ca o sa imi cumpar pe 15.Autocolantul l-am pus la DCM design si ma costat 150 lei!

Originally posted by Eu4yas View Post
            Felicitari pentru modul in care o ingrijesti; as vrea si eu cateva detalii despre toba + montat, ma refer aici la preturi. KM fara probleme in continuare !
            Salut si ms pt urari! Toba se numeste CARUB si am cumparato din targ de la Vitan si m-a costat 250 lei.In legatura cu Montajul am montato langa OBD Tuning pe aceeasi strada si ma costat 70 lei.(Baietii de la Obd mi l-au recomandat pe omul acela au zis ca lucreaza foarte bine si intradevar asa este)

Originally posted by pustiu6 View Post
            frumos golanshu tau ..culoare imi place cel mai mult :P
            Ma bucur ca iti place.Si masina ta este frumoasa :P
            Last edited by Em!L!aNo; 8 January 2009, 16:47. Reason: Automerged Doublepost

Comment

..

Astazi mi-am schimbat si eu culoarea bordului si a climatizari!
              Si 2 filmulete cu toba
              Attached Files
              Last edited by Em!L!aNo; 16 January 2009, 21:50.

Comment

frumoasa masina... dar nu sunt cam obositoare ledurile albaster? si eu intentionam sa imi pun, dar noaptea sunt obositoare (am la butoanele de la geamuri). sa o stapanesti sanatos. toba se aude super, dar treaba cu silencer e buna, dar chestia e ca trebe sa stii cand si unde e politia ca sa nu primesc bucuria
                sigpic

Comment

frumoase schimbari ;)
                  sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

arata bine cu albastru dar totusi cred ca e obositor noaptea..
                    b 89 plk

Comment

frumoasa masina, si culoare. imi place la nebunie ca ai plafonul negru. e autocolant sau vopsea?

si legat de leduri, se vad bine. dar acceasi parere o am si eu, ca sunt obositoare la drum lung, noaptea. la fel ca si ledurile de la picioare. eu nu mi-as pune asa ceva niciodata. oricum imi place ca e albastru simplu, necombinat, si cu ace rosii...arata bestial.
                      Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

frumos...bravo !!! desi rosu nu e favorita mea...asta e misto
                        http://forum-lines.ru/rez/ab95552.gif
                        жалюзи плиссе

Comment

Multumesc SSO !

Originally posted by iamagi View Post
                          frumoasa masina... dar nu sunt cam obositoare ledurile albaster? si eu intentionam sa imi pun, dar noaptea sunt obositoare (am la butoanele de la geamuri). sa o stapanesti sanatos. toba se aude super, dar treaba cu silencer e buna, dar chestia e ca trebe sa stii cand si unde e politia ca sa nu primesc bucuria
                          Salut.La inceput asa am crezut si eu dar Nu sunt atat de obositoare cum par.Te obisnuesti cu ele.In legaura cu toba am avut talonul retinut din cauza ei pana acum cateva zile.Am incercat sa ii explic la "PROST" cum sta treaba cu silenceru dar mi-a spus ca ala este doar asa sa iti ia ochiu si ca toba trebuie omologata!

Originally posted by alindrgn View Post
                          frumoasa masina, si culoare. imi place la nebunie ca ai plafonul negru. e autocolant sau vopsea?

si legat de leduri, se vad bine. dar acceasi parere o am si eu, ca sunt obositoare la drum lung, noaptea. la fel ca si ledurile de la picioare. eu nu mi-as pune asa ceva niciodata. oricum imi place ca e albastru simplu, necombinat, si cu ace rosii...arata bestial.
                          Ma bucur ca iti place! Este autocolant Negru Mat.
                          Last edited by Em!L!aNo; 16 January 2009, 23:08. Reason: Automerged Doublepost

Comment

si a trebuit specificat in talon nu?(omologat) ca mi se pare ca depaseste 30% sau cat e admis ca sa nu trebuiasca specificat in talon

si bagheta cu leduri de la far cum ai prins-o? pe interior sau exterior? unde i-ai facut alimentarea? si se leaga politia de ele sau nu?
                            Last edited by B 83 RMJ; 16 January 2009, 23:18.
                            Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Nu stiu cum sta treaba cu omologarea.Bagheta de leduri am prinso sub far exact la margine si am legato pe pozitii.Nu cred ca se ia politia de tine pe mine m-au vazut multi trecand pe langa ei si nu mi-au zis nimic.

Comment

Faza cu omologatul tobei am mai auzit-o in ultima perioada si la mine si la un prieten, pe doua motoare diesel care nu se aud asa tare ca benzina. Si eu stiam ca e problema doar pt sunet puternic, dar se pare ca si aspectul conteaza. Referitor la ledurile de la faruri arata bine, eu cred ca pana in vara vor fii multe masini cu asa ceva si va fii aiurea sa vezi prin trafic si pe altii care mai au ce ai tu, deja sunt. Arata, merge si suna bine masina, spor la treaba! ;)

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google