Logan Rosu B 91 EML

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

frumoase emile..parca da a masina acuma , ti`au zis eu ca faci replica bff.
    baga`i arcuri si schimbi situatia.
    numai bine.

Comment

Multumesc andreea! Arcurile sunt in plan dar la vara! Bafta

Comment

imi cer scuze daca intreb si ai mai zis...ce model sunt jantele? multumesc

Comment

Froarte fumoasa masina cred ca este ce mai frumoasa de pe forum dupa parerea mea bafta in continuare!!!!

Comment

Intr-adevar niste arcuri schimba situatia. Frumos lucrat.Felicitari!

Comment

salutare arata bestial masina sa o stapinesti sanatos este facuta cu gust bafta in continuare
              Powered by LSS
              http://img444.imageshack.us/img444/7...c127494gif.jpg

Comment

Arata imaculat. Felicitari! Cum s-a scris si mai sus, arcuri sport, si portbagajul clean as completa eu.
                sigpic

Comment

felicitari ,foarte frumoasa masinuta ;)

Comment

Doamne cati bani ai putut sa bagi intr-o perioada atat de scurta...ce sa zic,numai felicitari,chiar arata bine,las-o mai jos si o sa dea si mai bine. Spor la treaba in continuare.
                    1 point 6 litre 8 vsigpic

Comment

• frumos domle frumos...s-o porti cu placere cat mai multi km
                      " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• ai din partea mea toate aprecierile! sa o porti sanatos!!!
                        sigpicUn logan cometa BT 20 LEA

Comment

• @andrrei_ro: Jantele sunt modelul MAM - W2 Black Polish

@radu2008: Iti multumesc dar nu cred ca este cea mai frumoasa dupa forum mai sunt multe masini frumoase

@mixstudio: Am in plan si niste arcuri dar sa vedem cum stam cu bugetul ca pe criza asta ...

@bulan: Salut ma bucur ca iti place masinuta mea :P

@spartacus_mf: Multumesc si ai dreptate un portbagaj clean i-as mai face..sa vedem!Numai bine

@danutzu: Multumesc dane.Bafta

@dreamster: Am bagat ceva banii dar nu asta conteaza ci placerea de a conduce o masina facuta pe gustul meu!

@tzony18: Iti multumesc si ma bucur ca iti place!Salut

@lucialina: Multumesc

Comment

• felicitari pt masina. seamana cu Bff Inceraca sa faci rost si de suspensie, o sa se schimbe mult in bine

Comment

• Salut si da seamana cu bff-ul! O sa ii pun si suspensie Salut

Comment

• Cu toate ca nu sunt fan al culorii ROSU, anul trecut am devenit Fan BFF dar cum BFF s-a transformat partial in EML te aplaud si te felicit ca ai o masina pe gustul tau dar se pare ca si al meu. Eu vroiam sa te intreb de grila inferioara cum ai facut-o dar daca e bara Lu' Felix nu cred ca stii cum a facut.
                                Bafta si a grija de ea ca e frumoasa. Drumuri bune
                                Logan Prestige 1.6, SunTek Tints, Pilot exhaust, White Rims sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google