respectele mele Emile...cu pasiune,munca si bani se face un EML meserias.
Logan Rosu B 91 EML
Collapse
X
-
-
@tzony_28: se simte diferenta,nu se mai aude usa goala.Urmeaza sa ii fac si portbagajul...
@aurelian68: se aude muzica mai bine..
@florin_dnf: nu am mai dat cu silicon,am lipit foliile cu prenadez iar fetele de usi le-am prins doar in braduleti.
@alin2009: aline apucate sa ii faci distributia ca este pacat de masina si dupa iar facem
@sanduGolanu: Am si buza de sub bara probabil nu ai observat tu.Multumesc
@felixb: Multumesc mult felix si lui Andrei.Ma bucur ca v-am cunoscut!
@claudiu_buhan:Materialul se numeste Insonorizare termica si fonica!
@andreea13: Cataline eu zic ca merita sa iti faci insonorizare nu se mai aude tabla goala si nici nu mai zornaie nimic...Eu vrea sa imi fac si portbagajul.. Materialul se numeste Insonorizare Termica si fonica, se gaseste in BRICOSTORE si se vinde la metru(pentru toate cele 4 fete de usi iti trebuiesc 2 metri patrati + un tub de Prenadez).Ai mare grija cand dai fetele de usi jos ca se mai rup din braduleti si te sfatuiesc inainte sa te apuci sa dai o fuga prin vitan sa iti cumperi niste niste braduleti sa ii ai de rezerva.Bafta
Poze...Attached Files- DSCF4930.JPG (1.09 MB, 439 views)
- DSCF4931.JPG (1.15 MB, 374 views)
- DSCF4932.JPG (1.11 MB, 333 views)
- DSCF4933.JPG (1.09 MB, 301 views)
- DSCF4934.JPG (1.19 MB, 281 views)
- DSCF4935.JPG (1.14 MB, 69 views)
- DSCF4936.JPG (1.18 MB, 50 views)
- DSCF4937.JPG (1.15 MB, 45 views)
- DSCF4938.JPG (1.18 MB, 112 views)
- Imag005.jpg (181.6 KB, 112 views)
- Imag006.jpg (243.4 KB, 105 views)
- Imag007.jpg (205.5 KB, 113 views)
- Imag008.jpg (244.1 KB, 115 views)
- Image...1107.jpg (175.7 KB, 95 views)
Comment
-
Salutare Emiliano,ce e chestia aia neagra prinsa de spoiler,e stas pt asa ceva sau ai improvizat tu din ceva,oricum da bine pe masina.Per ansamblu si fara schimbari majore(la exterior) Loganelu e dragut,acum,dar mite cand îi pui si jante.La interior ai ceva modificari??Sa ai parte de el și la cati mai multi km.
Comment
-
@male_valy: Am avut si jante dar le-am vandut,acum vreau sa imi iau ceva mai bun....
@alin2009: Te astept cu cea mai mare placere
@Kalimera22: Imi pare rau dar nu stiu cat costa prelungirea si nici unde gasesti asa ceva pentru ca eu am cumparat bara fata cu tot cu prelungire de la FelixB!!!
@florin_dnf: Salut ...Poate ne vedem la regioanala ...
@danny_finutzu: Dany eu stau paralel cu dambovita pe Vasile Voiculescu... Da eu eram am auzit ca ai claxonat,m-am uitat dupa tine dar nu te-am recunoscut.
@dany59ddd: Salutare.Prelungirea este originala DACIA!La interior am schimbat ledurile la bord si i-am mai pus inele aeratoare Gri,un mp3 +statie + subwoofer Blaupunkt.
Comment
-
Simpla dar de efect imi lace foarte mult rosu-negru asta, se pare ca si tie
Spor in continuare.
Comment
Comment