My LoGaN CT

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

cand mai rasfoiam prin poze... am gasit prima ei baita ... si prima zi in fata blocului
    Attached Files

Comment

Sa o stapanesti sanatos si cati mai multi km fara probleme.Hai Constanta !!! Sa auzim numai de bine
      Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

se vede ca o intretine

Comment

na si tu, n-ai vazut ca e prima spalare? )
          toti o spalam des cind e noua. amu odata, maxim de 2 ori pe luna. cind am luat-o tot la 2-3 zile dedeam cu apa daca era praf
          Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

Hi, hi...ca bine le zici Cristi....ce o mai spalam/stergeam...acu"...o data pe luna...poate si mai bine....

Comment

Daca iti este drag de masina, si esti intradevar pasionat, poate sa aiba si 100 ani, ca tot vei avea grija de ea, asa cum se cuvine. Consider ca aspectul ei este f. important, te reprezinta, si daca nu ai grija de ea ... . Hai pe dinafara, mai treaca mearga, ca este inevitabil sa nu se murdareasca, dar la interior, nu exista scuze, nu?
              Cu stima, FLO.
              , sunt cu ochii pe voi !
              :thumbsup:

Comment

poze cand am fost la munte cu loganul
                Attached Files

Comment

misto pozele

Comment

Dyz - frumoasa ca de obicei masinuta, bravo frate !!
                    , sunt cu ochii pe voi !
                    :thumbsup:

Comment

Frumoase pozele, si masina.
                      Cel mai nou proiect auto din România!
                      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

dk vrei stabilitate umbla la suspensie clar .. una semi-sport macar, cu niste jante pe 16" de 195 sau 205 . trebuie si niste cauciucuri bune pt aderenta ... acum depinde si ce faci cu masina .. oricum loganu din fabricatie nu este o masina pt racing .. iti spun din propia experienta ...
                        1.6 MPI CRAZY DRIVER

Comment

@Hellman: uite aici ce se poate face cu un golan 1.6 8v.
                          si aici ai pe mareom cu suspensie stock. doar cauciucuri, calculator si esapament schimbat. arunca un ochi si la pagina 4.
                          si revenind la DyZ, urcate intr-un golan cu rotile schimbate. vorbim de stabilitate dupa ce ai facut un drive test. sau vii la timisoara si te dai odata cu mareom, te dai jos trenurind din toate incheieturile
                          Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

crede'ma k stiu f bine ce se poate face cu un logan stock 1.6 8v ... am avut si eu jante mai late pe logan Oz Racing de curse pe 15" si 205 dar am condus si un logan 1.6 8 vcu suspensia semi-sport cu aceleasi jante si diferenta e considerabil ... masina nu mai balanseaza asa ... masian sta dreapta
                            1.6 MPI CRAZY DRIVER

Comment

ce intelegi prin semisport?
                              Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google