my car logan [Castigator campionat "Cel mai tare exterior Level 2"-2008]

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• O pozamai recenta cu masina!
    Attached Files

Comment

• E super faina....Proiectoarele mai lipsesc

Comment

• Foarte tare! Felicitari
        Am scos masina in ploaie sa se tuneze cand tuna !.......restul e LOGAN

Comment

• Multumesc. Proiectoarele stau cu ele in casa, dar nu am timp sa le montez, plus ca imi trebuie si nite mufe la ele si tre sa caut.
          Last edited by stiancu; 23 June 2008, 19:28.

Comment

• Multumesc tuturor celor care mi-au votat masina si in acelasi timp, bunul gust, zic eu!

Comment

• Sal
              Am si eu o intrebare : Daca mai ai senzorii ia zimi si mie mai merg ??? Ai mei deja au murit
              fara linkuri externe in semnatura

Comment

• Felicitari pentru cum arata masina. si pentru munca depusa

Comment

• Ce senzori? Multumesc alex 86

Comment

• Originally posted by stiancu View Post
                    Ce senzori? Multumesc alex 86
                    Ops ... Scz te-am confundat cu altcineva ... Masina era tot rosie si era vorba de senzori de parcare

Nice car man ...
                    fara linkuri externe in semnatura

Comment

• Sal man am si eu o intrebare pentru tn spunemi si mie te rog frs referitor la acele prelungiri le cumperi de ja vopsite sau iti vin albe si trb sa le vopsesti u in culoare caroseriei ms intrebare adresata lui stiancuD

Comment

• Faina Faina Masina..........poti Sa Imi Arati Si Mie Cu Ce Produse Ai Vopsit Fetele De Usi Si Plafonul Din Spate??? Ca Mie Cam Frica Sa Nu Imi Iau Teapa Cu Alte Vopsele!!! Ms Anticipat!!
                        MIR.ul Meu http://www.loganclub.ro/forum/cam_as...61.html?t=3761

Comment

• Prelungirile le-am luat negre (sau albe se mai gasesc\0 si am fost cu ele intr-un srvice unde s-a lucrat la ele pt a le finisa cum trebuie si dupa bagate la cuptor si vopsite profesional. Sa nu te apuci tu sale vopsesti cu spryul ca se decojes imediat!
                          Nu mai stiu exact produsele cu care le-am vopsit, adik denumirea nu o stiu, dar de acolo mi-au reconadat un spray special pt plastic!. Mai trebuie primer inainte, desi eu nu am folosit si nu am avut pb!

Comment

• Mers ifrate o sati ascult sfatul

Comment

• A incercat un prieten cu produse.....DUPLI COLOR ........Parca..............Unul dintre ele era ok si acuma nu mai gaseste. Poate stie cineva un spray pt fete (care nu necesita primer) da sa fie mat mat adica sa nu aiba luciu deloc. Ms

tu cand ai vopsit fetele le-ai matuit cu ceva sau doar degresare si atat???

Comment

• Poti sa imi zici te rog???

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google