my car logan [Castigator campionat "Cel mai tare exterior Level 2"-2008]

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

[QUOTE=stiancu;56656]cam asa e, e depasit, dar nici nu e kit de spoilere!nu uita ca si tu ai avut kitu asta, doar ca l-ai schimbat mai repede ca mine! in primavara schimb spoileru fata! E]

Comment

Originally posted by stiancu View Post
      cam asa e, e depasit, dar nici nu e kit de spoilere!nu uita ca si tu ai avut kitu asta, doar ca l-ai schimbat mai repede ca mine! in primavara schimb spoileru fata! lyv, vreu si eu niste poze cu masina ta. unde pot sa vad?
      pe mess iti dau cate vrei :* liviu_stilist e id.
      http://img211.imageshack.us/img211/1...ostwantab7.gif
      id mess liviu_stilist

Comment

frumoasa mashinutza...rosu rulzzz

Comment

Pe capitonajul ala din spate pe care sunt boxele,ce fel de vopsea ai utilizat?...vopsea pt plastic?intra bine in materialul ala textil?..eu as vrea sa copsesc si plafonul in negru...

Comment

eu am dat cu vopsea la sparay dar nu tine! cel mai bun rezultat il da niste vopsea la cutie aplicata cu pensula! Intra multa dar si tine!

Comment

foarte misto masina..s-o stapanesti sanatos si sa te bucuri din plin de ea! imi poti spune si mie de unde ai cumparat si cat te-au costat arcurile? am inteles ca astea coboara cel mai mult masina..

Comment

sa o stapanesti sanatos si sa ai grija de ea e interesanta masina si modificata frumos
                sigpic
                NEVER FORGOTTEN

Comment

va mltumec mult! ma bucur sa citesc aceste cuvinte! arcurile is h&r si le-am luat de la un tip care vindea masina, is second hand, mersese cu ele vreo 5 mii km. am dat 3 mil. Arcurile is cele care coboara msina, nu amortizoarele, asa ca daca vrei sa lasi masina
                  trebuie arcurile schimbate, nu amortizoarele, asta daca nu ai bani de solutia completa( arcuri si amortizoare). numai bine

Comment

Ai vopsit tu aeratoarele??? dak da spune-misi mie te rog care e procedeul pt ca stiu ca nu merge sa dai direct cu vopsea
                    In viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
                    sigpic

Comment

imi place cum ai facut masina,in special interiorul,e super asa cu negru si rosu.

Comment

aham...deci vopsea la cutie...dar pe interiorul la portiere ti-a sarit vopseaua?sau e durabila....sper..

Comment

aerotoarele le-am vopsit eu vopsea la spray, fara nici un tratament si se tin ok. Dupa mine, nu e mare branza cu Plastofixu ala, am dat la cineva si nu a tinut, inclusiv la mine pe o parte din fata usii!
                          Referitor la vopseaua de pe usi nu a sarit de loc, dar in zona manerului de tragere de usa(cotiera usii) s-a pierdit asa luciu, dar se obs numa dca te uiti f atent,Dar nu-i nimic, la primavara mai dau un strat in zona aia si gata!
                          Merci mult Spercar!
                          Masina va intra in ceva schimnbari in mrtie, in cea ce priveste exteriorul. Abia astept ca sa se indrepte vremea si sa ma apuc de treaba!

Comment

dar nu crezi ca ar arata nasol daca as vopsi plafonul cu vopsea la cutie?...cred ca i-ar da un aspect metalic...poate prea metalic...

Comment

am si eu o intrebare - tu chiar iti faci tuning pe calculator doar ca sa te lauzi ? atasez una din pozele masinii tale postata de tine (trebuie sa mao insisti la tuningul virtual ca asta se vede) - nu ca as fi rau dar bate prea tare la ochi
                              Attached Files

http://www.loganclub.ro/forum/showth...highlight=focu

Comment

daca nu ai bani de folie nu trebuie neaparat sa le dai cu bidineaua (sau macar dale si pe partea cealalta ) si ce marca ziceai ca e folia :P
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google