cititi toate posturile inainte sa sariti cu gura( postul 13 de pe prima pagina).Si apropo, nu tre sa te superi ca ti-am zis ce nu imi place la masina ta!uite poza ca sa vezi ca e 3m acum( poate acum incepeti sa comentati ca nu e masina mea in poze, asta mai lipseste)
my car logan [Castigator campionat "Cel mai tare exterior Level 2"-2008]
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
@petroman: am explicat in citatul de mai jos (adica postul pe care v-am invitat sa-l cititi) ce si cum:
Originally posted by stiancu View Poste rosie man acoloma jucam eu cu geamurile inainte sa imi pun folie! acuma am folie 3M! referitor la stopurile alea, sincer, mie nu imi plac. mai bune stoc
Comment
-
Cateva modificariL leduri rosii si albastre in consola centrala si acele rosii si cifrele albe in bord+leduri albe superflux in plafoniera
Comment
-
150 mii din targ! Le am de 2 ani si sunr f buneAttached Files
Comment
-
Revin si eu cu ceva modificari: am schimbat spoilerul fata cu unul pilot, dupa ce am cercetat timp de o juma de an piata.S-a potrivit 98%, urmand mici ajustari inainte de vopsire! Urmeaza vopsirea bandourilor, a oglinzilor si a spoilerului. Au venit si pleoapele, model mai sepecial. Poze de la probarea spoilerului!Last edited by stiancu; 27 April 2008, 11:38.
Comment
Comment