my car logan [Castigator campionat "Cel mai tare exterior Level 2"-2008]

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Arata foarte bine
    Asteptam poze cu ea terminata

Comment

• Merci man! Si eu astept

Comment

• Majoritatea modificarilor sunt frumoase. spor la tunarit

Comment

• Cat ai dat pe spoiler?Ai prins vreo oferta sau l-ai luat la pret normal??

Comment

• Arata bine spoilerul ...e de la pilot nup? un pret ceva ?
            sigpic

Comment

• Spoilerul e pilot, cum am zis si mai sus,pret 515ron,pret normal, dar am beneficiat de transport gratuit pt ca l-a comandat printr-o firma de tuning.
              Alex86,merci de urare, dar care e minoritatea modificarilor care nu sunt frumoase si de ce?

Comment

• Frumoasa masina !!! BRAVO! tine'o tot asa!

Comment

• Merci man, apreciez!

Comment

• Azi am primit pleoapele de la Mihai(APV). Le-am mai ingustat eu cu un flex si acum is numa bune de vopsit. din pacate, vopsirea a ramas pe saptamana viitoare!
                    Attached Files
                    Last edited by stiancu; 29 April 2008, 16:39.

Comment

• Poate's io circotas, dar nu crezi ca o sa afecteze la iluminare pe timp de noapte? Am impresia ca ocupa totusi cam mult din far.
                      ca si aspect e bestial, practic am rezerve....

oare ce ar spune dsign de noile pleoape?
                      Last edited by crististreulea; 29 April 2008, 17:50.
                      Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

• Sa mai puna si niste angel eyesuri ... )
                        Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Aceste pleoape is facute dupa modelul precedent pe care il aveam, dar care erau din autocolant mai gros si care nu afectau iluminarea, ci practic faceau sa bata mai in jos putin. Oricum, in pozele atasate e si varianta f lata cum le primisem, dar le-am ingustat.
                          Si apropo, nu ma intereseaza parerea altora care cred ca doar ei fac bine, dar accept sfaturi!

Comment

• Mie imi place bara, ii da un aer agresiv...chiar arata bine masina
                            Last edited by felixb; 29 April 2008, 22:19.
                            http://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks

Comment

• Multumesc man!Ma bucur ca iti place! Asta am si urmarit , sa arate agresiv, dar fara sa aiba forme care nu s-ar potrivi cu restul masinii. sper ca sunt pe drumul cel bun! dupa ce termin cu fata, ma apuc de spate, care va fi cu totul special si sper eu, de bun gust!
                              Last edited by stiancu; 30 April 2008, 08:26.

Comment

• Gogogo nenea Stiancule ! Arata super bine! Nu-mi vinzi masina?
                                sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google